Мешканцям Любомля розповіли про переваги служби за контрактом

03.07.2016 / Новини

2 липня на центральній площі міста Любомля працював « рекрутинговий центр» – агітаційно – роз’яснювальний намет для інформування населення про контрактну службу.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Роз’яснювальна робота центром проводитиметься кожного вівторка,четверга та суботи. Старший офіцер мобілізаційного відділення Любомльського Об’єднаного районного військового комісаріату Валерій Ковальчук розповів, що метою такого новоствореного пункту – якомога більша поінформованість населення міста та району про необхідність боронити власну державу професійною армією, соціальні гарантії для котрої доволі високі. Та зрештою, військова служба – також робота. Зокрема, передбачено хороше грошове забезпечення – від 7 тисяч гривень, соціальні гарантії та можливість отримати житло.

Варто нагадати , що жителі району, які вступають на військову службу за контрактом згідно рішення Любомльської районної ради від 25.02.2016 року з районного бюджету отримують одноразову грошову допомогу в розмірі 5 тисяч гривень.

Відповідне рішення підтримали і місцеві ради району: Любомльська міська рада, Рівненська, Вишнівська, Римачівська, Ладиньська, Штуньська, Олеська сільські ради та Головненська селищна рада. Ці місцеві ради виплачуватимуть допомогу в розмірі від 500 гривень до 10 тисяч, залежно від можливостей бюджетів.

Детальну інформацію про умови вступу на військову службу за контрактом можна дізнатися в Любомльському ОРВК за адресою вул. Незалежності, 45, м. Любомль, тел. (03377) 2-41-94, (096) 337-46-73.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*