За творчою молоддю – наше майбутнє, – Ігор Гузь під час звітного концерту в селі Радехів

16.03.2016 / Відео, Новини

«За творчою молоддю – наше майбутнє», – підкреслив Ігор Гузь після перегляду звітного концерту до 25-ти річчя Незалежності України, підготовленого активною громадою села Радехів Любомльського району. Місцеві артисти-аматори презентували глядачам понад 20 різноманітних номерів з танцями та піснями.

Ігор Гузь подякував громаді за запрошення на творчий звіт та чудово презентовані мистецькі феєрії: «Приємно вражений гарними виступами колективів та вокалістів! Тут присутня повна зала людей, а це означає, що є перспектива розвитку культури. Дійсно цікаве мистецтво. Головне – підтримка творчих дітей, а їх майбутнє у наших із вами руках».

«Я готовий сприяти тому, аби мистецтво творчого колективу Радехова побачили у різних містах та районах. Також, для того, щоб виступати у будинку культури було більш комфортно, потрібен поточний ремонт приміщення. Я буду працювати над тим, аби кошти з державної казни надійшли на оновлення вашого будинку культури» – зауважив він.

Торік за сприяння народного депутата у Любомльському районі відремонтували дорогу в селі Машів, зробили поточний ремонт будинку культури смт Головне, замінили систему опалення у садочку села Олеськ. Зокрема, за 250 тисяч коштів субвенції відремонтували в селі Радехів дошкільний навчальний заклад. Загалом інвестиція у розвиток Любомльщини сягнула майже 2,4 млн грн.

За вагомий внесок у організацію та проведення творчого звіту Радехівської сільської ради народний депутат вручив подяки директору Радехівської загальноосвітньої школи Надії Заголі та громадській активістці Радехівської сільської ради Ірині Зінчук.

Прес-служба народного депутата України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*