Любомльські школярі взяли участь у конференції юних науковців (ФОТО)

04.05.2017 / Новини

26-го квітня відбулася конференція юних науковців.

Учні Любомльської загальноосвітньої школи №2, які уже мають значні наукові дослідження, виступили та перемогли на рівні області та України.

Про це інформує сайт навчального закладу.

Учениця 8-Б класу Анна Склянчук, ознайомила присутніх з власним дослідженням за матеріалами періодики: “Сокольв’як Захар Захарович – борець за незалежність з нашого краю”, з яким стала призером обласного етапу конкурсу учнівської творчості «Об’єднайтеся ж, брати мої!».

Учень 9-Б класу Ілля Мохнюк – призер обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в секції “Фольклористика”, розповів, як працював над своєю роботою «Символіка образів птахів у пісенному фольклорі Любомльщини».

Десятикласник Богдан Шпига представив свою наукова роботу, що стосувалася українсько-польських взаємин (на прикладі Любомльського району)”, з якою виборов ІІ-ге місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук.

А його однокласник Владислав Дячук цього року став переможцем обласного, учасником Всеукраїнського етапу чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017» у номінації «Максимальна функціональність продукту». Він розповів про створені власні комп’ютерні програми (ігри), поділився чудовими враженнями від триденного перебування у м.Києві та планами на майбутнє.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*