Любомльчанин став фіналістом Міжнародного конкурсу з української мови

07.03.2020 / Новини

29 лютого 2020 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся підсумковий етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Про це йдеться на сайті Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2.

Переможці обласного етапу виборювали нові висоти на фінальному етапі конкурсу за завданнями, розробленими Міністерством освіти і науки України та Лігою українських меценатів.

У підсумковому етапі конкурсу взяли участь 27 учнів закладів загальної середньої освіти, 3 учні закладів професійно-технічної освіти та 5 студентів вищої освіти – інформує сайт ВІППО. Серед них Мороз Микола, учень 4-Б класу Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 , який виборов ІІ місце на обласному етапі конкурсу. Роботи учасників фінального етапу відправлено на перевірку в м. Київ.


За підсумками обласного етапу відбулося вручення нагород. Мороз Микола отримав диплом, а також цінний приз (книги) від Ліги українських меценатів. Вчитель початкових класів Мирослава Сікора отримала грамоту управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації й книги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*