Коли відремонтують дорогу від Пульма до Гряди?

10.08.2016 / Новини

Саме цей відрізок дороги – яскраве свідчення відсутності стратегічного мислення в урядовців та парламентарів щодо шляхів подальшої розбудови транспортної інфраструктури заповідного Шацького району.

Про це інформує Волинська газета.

Кілька років тому колишній екс-голова облдержадміністрації разом із кількома народними депутатами України відкривали щойно зроблену дорогу на відтинку від пансіонату «Шацькі озера» до Залісся. Згодом асфальт проклали й до села Пульмо та по самому селу.

Ще раніше особливу увагу на кільцеву дорогу довкола озера Світязь звернув тодішній глава уряду Микола Азаров. Як згодом з’ясувалося – не випадково, адже на Гряді виросло кілька фешенебельних дерев’яних котеджів, власники яких пов’язувалися з високопоставленими регіоналами. А після Революції гідності ці будинки невідомо хто (невідомо?) спокійно розібрав і переніс в інше місце.

Та асфальтований шлях об’їзду смт Шацьк, як і доволі непогано реконструйована дорога від с. Світязь і аж до с. Пульмо – залишилися.

3 роки тому в планах влади було повністю закінчити це «золоте кільце» довкола «українського Байкалу». Але в Києві є якісь інші пріоритети, як, мабуть, і в народного депутата України від Ковельського округу №21 Степана Івахіва, який представляє виборців Шацького району. Тому ніхто нічого не будує, і коли заасфальтують відтинок шляху від Пульма до Гряди – вилами по воді писано…

5 Коментарів Коли відремонтують дорогу від Пульма до Гряди?

  1. видно шо піарять гузя,треба ж інших депутатів згадати.шановний кордон,а ви знаєте шо на екологічному посту в шацьку беруть гроші шацький національний парк,директором якого є помічник гузя??????

  2. Якщо не будуть збирати гроші буде весь Світязь в гавні і смороді. Ви це хочете? Люди роблять порядки прибирають а ви не шануєте їхню роботу

  3. До чого Гузь? Це округ Івахіва. А те, що платять, то нормально, аби все в казну ішло

  4. То мінус Івахіву, що про нього не чути. То може нехай активізується і бере приклад з іншого депутата.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*