Голови трьох громад підтримали Ігоря Пальонку на посаду мера Володимира-Волинського

12.10.2020 / Відео, Новини

Очільники Оваднівської, Зимнівської та Устилузької громад підтримують на пост міського голови Володимира-Волинського Ігоря Пальонку.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці кандидата у мери Ігоря Пальонки.

Так, голова Зимнівської громади В’ячеслав Католик підтримав намір Ігоря Пальонки балотуватися на голову нової великої Володимир-Волинської міської громади.

“Упродовж років ми із ним та народним депутатом Ігорем Гузем тісно співпрацювали. Реалізували багато задумів, доклавши чимало зусиль кожен у своєму напрямку. Переконаний, так буде тривати й надалі”, – зазначив В’ячеслав Католик.

Віктор Поліщук – Устилузький міський голова, також звернувся до виборців із проханням підтримати кандидатуру Ігоря Пальонки на голову Володимир-Волинської міської громади.

«Знаю Ігоря Пальонку, як успішного голову Зарічанської сільської ради. Він пройшов нелегкий шлях, щоб стати головою об’єднаної громади. З моменту об’єднання сіл у громаду – вони змінилися у кращу сторону. Я вірю в нього, тому ще це людина енергійна, працелюбна, розумна, яка має мету і до якої впевнено йде. Він є і хорошим сім’янином. Я вас прошу віддати свій голос за нього. Ви про це не пошкодуєте», – зауважив Віктор Поліщук.

Підтримує давнього друга та колегу й голова Оваднівської сільської ради Сергій Панасевич.

“Ми знайомі вже 10 років. Знаю Ігоря Пальонку лише з позитивної сторони. Щиро бажаю йому перемоги”, — каже Панасевич.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*