Ігор Гузь розповів про плановий обсяг роботи для його команди у Нововолинську та Володимирі. ВІДЕО

10.11.2020 / Відео, Новини

Говорячи про підсумки місцевих виборів, що відбулися 25 жовтня, одразу формується перелік завдань, які повинні будуть реалізувати ті, кого обрали громади до влади. А це, зокрема, і питання пандемії та медицини, наповнення бюджету, озеленення міст, інвестицій тощо.

Про виклики, які стоять конкретно перед командами “За майбутнє” у Володимирі і Нововолинську, розповів в ефірі телеканалу “Аверс” народний депутат Ігор Гузь .

“Поясню. Перший виклик це – пандемія і стан медицини загалом. Сьогодні всіх це цікавить. Треба дуже оперативно готуватися до вирішення цих проблем. Другий – бюджет. Він буде дуже складний, і рік буде складний. Бачив показники держбюджету і знайомий з прогнозами аналітиків”, – зазначив парламентар.

Звичайно, пояснює нардеп, це і питання опалювального сезону, прибирання міста, озеленення, ремонту дахів та прибудинкових територій. Актуально також облаштування належним чином парків і скверів, освітлення та багато іншого.

“Говорячи про збільшення надходжень до бюджету, ми не популісти і розуміємо, що це не гра, а серйозна робота з інвесторами”, – зауважує він.

Ігор Гузь вважає, що його прикордонному округу дуже пощастило, бо держава серйозно попрацювала, роблячи ставку на ремонт дорожнього покриття. Наприклад, зробили дорогу з Володимира до Луцька, з Володимира до Нововолинська, з Володимира до Устилуга поклали перший шар асфальту, покладуть і другий. З Нововолинська на Іваничі – це моя ініціатива і 7 кілометрів дороги теж роблять.

Хороші транспортні сполучення – це серйозний фактор для співпраці з інвестором. Тут, впевнений парламентар, його команда зможе зробити прорив. Адже є дуже багато ідей щодо розвитку, проведення інвестиційних форумів, треба підсилити внутрішні структури, які мають займатися грантовою діяльністю – так би мовити економічним пожвавленням:

“У нас достатньо молоді й енергійні команди зайшли в міста, які хочуть реально змінювати ситуацію. Переконаний, що ми не підведемо і покажемо мешканцям Володимира і Нововолинська нову якість підходів.

У моєму окрузі є такий факт: до мене жодного разу діючого народного депутата не переобирали. А мій результат – 30 % у 2014 році і 59 % у 2019 році. Я своїх колег переконую, що їхній результат має бути подібний. А чому так сталося – бо ми з моєю командою показали нову якість. Багато хто каже, що не бачили, як працювали попередники, але побачили, як працюю я з командою. Так само і зараз люди повинні відчути, що може бути інше ставлення, а це дуже важливо, коли міський голова йде до людей. І він подає не звіти для бюджетників, а бере участь у живому спілкуванні. І в міського голови має не просто бути реакція на проблеми, а особиста причетність та контроль над навіть дрібною ситуацією.”

Команда, каже Ігор Гузь, має бути професійною, у якої є совість, а не думає, що все і так сприймуть, усе проковтнуть. Викликів насправді багато і ми готові до цього.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*