Дерибан, відкати та корупція: нововолинський активіст про благоустрій від місцевої влади

03.09.2020 / Відео, Новини

Поки активні мешканці Нововолинська самостійно намагаються покращити своє життя та життя власних дітей, влада, замість того, щоб допомагати, лише ставить палки у колеса.

Про це у своєму зверненні до міського голови Віктора Сапожнікова у соцмережі заявив Микола Лукашук, – передає Нововолинський інформаційний портал.

Чоловік розповів, що днями у його мікрорайоні на перехресті вулиць Ціолковського та Лесі Українки кілька людей вирішили облаштувати пісочницю та зробити двоє воріт, щоб їх діти мали де провести час. Однак до активістів прийшли працівники прокуратури.

“Цікаво, що вони там шукали, – цікавиться Микола Лукашук. – Певно, ці люди щось там закопали цінне чи навпаки щось вкрали там. Борисович, може ти сам взяв би до рук лопату, скопав би територію чи привіз хоча б тачку піску для дітей, а не ставиш тільки палки у колеса”.

Активіст запевнив, що попри усі намагання міської влади завадити спорудженню дитмайданчика у цьому місці, він таки там буде.

От яка може бути повага до людини, яка останні десять років нічого не робить. Один дерибан, відкати, схеми, корупція“, – висловився Микола Лукашук та на завершення побажав міському голові Нововолинська міцно триматися за останній мізерний шанс втриматися у своєму кріслі, адже цілком можливо, що після програшу Віктора Сапожнікова на виборах працівники прокуратури прийдуть уже до нього.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*