Чому Шаповали сім’єю балотуються у депутати міськради та що хотіли б реалізувати для Нововолинська

17.10.2020 / Відео, Новини

Депутат Нововолинської міської ради, помічник народного депутата Ігоря Гузя Володимир Шаповал у студії БУГу розповів про сімейний «похід» у депутати міськради, необхідність підтримки малого бізнесу, появи сучасних зон для відпочинку та забезпечення безпеки міста.

Володимир Шаповал розповів про команду, з якою йде на вибори, зазначивши, що це молоді, прогресивні мешканці Нововолинська, які відстоюють питання екології та безпеки, інтереси людей з інвалідністю, безпритульних тварин.

Кандидат у депутати зазначив, що як помічник Гузя, протягом 5-ти років брав участь в зустрічах у дворах.

“Люди не бачать людей, яких обирали. Влада закрилася на другому та третьому поверсі виконкому за сімома замками. Ми з командою нардепа не лише перед виборами ходимо в двори, і чуємо проблеми, про які говорять нововолинці. Це і дахи будинків, які потребують ремонту, і безпека в місті та ряд інших. Прикро, що 95% людей не знають місцевого депутата, якого обрали від свого округу”, – говорить Шаповал.

Він цього разу балотується у депутати разом із дружиною Оленою Шаповал, тож розповів чому прийняли таке рішення.

Говорили також про необхідність підтримки підприємців, реконструкції місцевого парку, яке роками є місцем відпочинку для ворон, а не для мешканців, а також про шляхи забезпечення безпеки в місті. Детальніше – у відеоінтерв’ю:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*