Коли зірка мерства тільки сходила: нововолинець пригадав, як Сапожніков “незрозуміло” розпоряджався коштами міського бюджету

14.09.2020 / Новини, Статті

Не зовсім зрозуміле та зовсім не раціональне використання коштів з міського бюджету – це проблема Нововолинської влади не лише сьогоднішніх днів. Вона тягнеться ще з перших років керівництва незмінного мера Віктора Сапожнікова. 

Історію, яка вкотре це доводить, у своєму блозі на БУГ розповів місцевий мешканець, добре відомий як активіст, що відстоює права людей з інвалідністю, Андрій Близнюк, – передає Нововолинський інформаційни портал.

Чоловік розпочав з того, що пригадав свої шкільні роки, коли, навчаючись у технікумі, був учасником музичного гурту РЕСТ. Колектив виступав у не дуже веселий час, це були 90-ті. Час, коли затримувати зарплати, не завжди ходили автобуси, а студенти місяцями могли не бачити стипендій. Так ось тоді і трапився випадок, який Андрій Близнюк добре пам’ятає і до сьогодні, випадок, який вкотре доводить, що людина, яка вже десятки років сидить у кріслі мера Нововолинська, сама не міняється і не змінюються принцип її роботи.

Розповідь далі подаємо без змін:

“При владі в місті в той час була все та ж сама особа з вусами.

Якось приходить хтось до нас з виконкому і каже:

“Так і так, хлопці, є халтура. Має бути ювілей одного тренера з баскетболу, хочуть послухати місцевих лабухів”.

Ми не були розбалувані такою увагою публіки, але перепитали, що нам за то все буде. Пообіцяли 5 доларів за пісню на кожного.

Ще раз. За вікном був десь 1997 рік, з зарплатами, стипендіями, автобусами, пенсіями біда, а тут дають 5 доларів кожному за пісню. Ми й погодились.

Виступили, виконали 2 пісні, нам дали по 10 американських грошей. Не скажу, скільки то було моїх стипендій, але сума дуууууже велика.

А вишенька на торті полягає у тому, що то були кошти з місцевого бюджету. Нам про то потім сказали, коли давали гонорар.

Вже і в ті веселі часи, коли зірка мерства нашого чинного мера сходила, було таке явище як не дуже зрозуміле використання коштів міста”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*