День закоханих: скільки пар нині побралося у Любомлі (ФОТО)

14.02.2020 / Новини

14 лютого, на День закоханих в Україні існує добра традиція — багато наречених хочуть одружитися якраз у цей романтичний день.

Саме цю дату обрали для створення сім’ї Андрій Валюх з села Бірки та любомльчанка Тетяна Шпатарюк. Привітати наречених з приємною та хвилюючою подією прийшли їхні батьки, рідні, друзі, які бажали подружжющасливих світанків і романтичних вечорів, радісних днів і пристрасних ночей, вірної любові й добрих благ, вічного розуміння і міцного здоров’я, здійснення спільних мрій.

Інтернет-видання «КОРДОН» приєднується до привітань і бажає новоспеченому подружжю довічного кохання, яке як дерево пускає глибокі, міцні коріння, пишно розростається, радісно цвіте і ніжно квітне, та чарівно плодить.

До речі, як повідомила начальник Любомльського відділу ДРАЦС Лілія Станіславчук, загалом в Любомлі у День закоханих на рушничок щастя стали три подружні пари.

 


До відома читачів видання “Кордон”:

Відтепер ви можете замовити вітальну статтю (рубрика “Вас замовили”) рідним, друзям чи односельцям з нагоди визначної дати в їхньому житті — День народження, весілля, ювілей, новосілля, День села, народження дитини, відкриття закладу тощо.

Публікація може бути виконана у різних жанрах, обсягах та форматах. У тому числі на сторінках видання можна зробити сюрприз чи розіграти ваших коханих, знайомих, колег. Детальніше за номером телефону 067 97 28 005.



 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*