На Любомльщині укладатимуть нові договори на електропостачання

16.01.2018 / Новини

У понеділок, 15 грудня, відбулася робоча нарада під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Герасимчука та голови районної ради Миколи Сушика з головами об’єднаних територіальних громад з представниками Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго».

Про це інформує сайт Любомльської РДА.

У зв’язку реорганізацією сільських рад та передачею об’єктів соціальної сфери до об’єднаних територіальних громад, учасники наради обговорили питання щодо припинення дії договорів та умови укладання нових на електропостачання вищезазначених об’єктів, які прийматимуться на баланс об’єднаних територіальних громад на підставі актів прийому передачі.

– У разі зміни споживача, форми власності чи власника електроустановки фактичний стан розрахункових засобів обліку не відповідає вимогам нормативно-технічних документів, договір з новим власником укладається після приведення розрахункових засобів обліку у відповідність до вимог нормативно-технічних документів, – зазначив директор Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Валерій Ливконюк.

Також, інспектор Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Дудар перерахував перелік необхідних документів для укладення договору.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*