Бізнесменів Шацька виводять з “тіні”

26.10.2016 / Новини

Із липня на території Шацького району діє тимчасова комісія районної ради з питань сплати і збору податку на доходи фізичних осіб на території району та збільшення бази оподаткування і надходжень до районного бюджету.

Завдяки роботі цієї структури зареєструвало діяльність 10 суб’єктів господарювання. Додатково до бюджету надійде 5,5 тисяч гривень єдиного податку та 9,6 тисяч гривень єдиного соціального внеску, – пише Район.Шацьк.

Загалом члени комісії провели 21 рейд, в ході яких обстежили 139 суб’єктів господарювання.

«Найбільш злісним порушником виявився власник торгових точок із м. Луцька, який уже декілька років підряд у літній період здійснює торгівлю пивом на прибережних смугах озер без жодних дозвільних документів. До підприємця було здійснено декілька рейдів, під час останнього, в урочищі Ляпове, в нього вилучено підакцизні товари», – розповіла голова комісії Наталія Новікова.

Депутат Ольга Сахарук запропонувала продовжити роботу тимчасової комісії, зосередившись на іншому напрямку – діяльності нелегальних пилорам, столярних цехів та почати працювати з людьми, які приймають відпочивальників.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*