Шацька районна рада на сесіях працює оперативно

13.07.2016 / Новини

Засідання дев’ятої чергової сесії Шацької районної ради закінчилось досить швидко – депутати працювали оперативно, проте завжди аналізували свої рішення.

У середу, 13-го липня, на розгляд сесії Шацької районної ради сьомого скликання на порядок денний виносилось 24 запитання. Загалом сесію закрили через більш ніж 2 години завдяки гармонійно побудованій роботі між головою Сергієм Карпуком та депутатським корпусом райради.

_DSC0285Депутати розпочали сесійне засідання хвилиною мовчання, вшанувавши пам’ять свого колеги Володимира Оксентюка, який пішов з життя. Загалом на сесію прийшов 21 депутат, 4 – відсутні.

Про виконання районного бюджету за 6 місяців 2016 року та внесення змін до рішення райради “Про державний бюджет” інформував начальник управління фінансів Шацької РДА Олександр Бебко. Доповідач чітко та без будь-якого упередження розповів про використання бюджетних коштів, що свідчить про хорошу та злагоджену роботу управління.

_DSC0280Генеральний директор ТМО Любомльського та Шацького районів Володимир Дибель звітувався про використання міжбюджетного трансферту Любомльському районному бюджету на утримання установ охорони здоров’я Шацького району за 6 місяців 2016 року. Так само звітувалась і головний лікар КЗ “Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів” Тетяна Васенько.

Звіти керівників інших установ опрацьовували на засіданнях постійних комісій. Тому на сесії переважно погоджували проект рішення, у якому були враховані усі зауваження та пропозиції комісій. Це суттєво скоротило час роботи ради.

Керуюча справами районної ради Ольга Сахарук теж чітко роз’яснила депутатам питання, про які доповідала. Завдяки цьому обранці громади приймали рішення оперативно.

_DSC0307

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*