На “оперативці” у голови Шацької райдержадімінстрації обговорили важливі соціальні питання

18.01.2017 / Новини

17 січня під головуванням голови райдержадміністрації Василя Голядинця за участю голови районної ради Сергія Карпука, керівників районних установ та організацій, селищного та сільських голів, відбулася оперативна нарада.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Людмила Єрофєєва інформувала про роботу служби у справах дітей райдержадміністрації щодо здійснення заходів із соціального захисту сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За її словами станом на 15-те січня 2017-го року на первинному обліку служби у справах дітей перебуває 34 дитини-сироти та дитини, позбавлені батьківського піклування.

Із загальної кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей, 9 дітей мають житло на праві власності і 25 дітей – на праві користування. На місцевому обліку дітей дітей, які мають підстави для усиновлення, перебуває 6 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На обліку кандидатів в усиновлювачі служби у справах дітей перебуває 1 подружжя.

Про готовність навчальних закладів району до другого семестру інформував Анатолій Пех – начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації. Він повідомив, що на початок 2017 року відбулися суттєві зміни в мережі навчальних закладів Шацького району: частина шкіл відійшла в підпорядкування Шацької об’єднаної територіальної громади (7 шкіл, БДЮТ, ДЮСШ).

Всі школи, що знаходяться в Шацькій ОТГ повністю перейшли на фінансування з бюджету громади. В найбільшій школі району завершено роботи по будівництву нових приміщень для учнів 1-4 класів. Учні молодших класів з 16 січня перейшли в нові класи.

З цього питання співдоповів Ігор Жмурко – директор Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька.

Джерело: сайт Шацької райдержадміністрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*