Впродовж місяця розпочнуть ремонт дороги Нововолинськ-Іваничі: тендер виграла одеська фірма

07.09.2020 / Відео, Новини

Декілька днів тому відбувся тендер на проведення ремонтних робіт автошляху Нововолинськ-Іваничі. Виграла його одеська фірма “Автомагістраль”, яка робила дорогу з Нововолинська до Володимира, на Литовеж, а зараз працює над дорогою на Вербу.

Про це під час прямого включення на фейсбуці повідомив народний депутат Ігор Гузь.

“Ця фірма зараз має тут усі свої потужності. До слова, керівник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполіпак пообіцяв, що роботи на автошляху Нововолинськ-Іваничі розпочнуться вже за два-три тижні”, – пояснив Ігор Гузь.

Як розповів нардеп, наразі вже виділені 25 мільйонів гривень на ці роботи. Спільними зусиллями шукаються додаткові кошти, щоб цю дорогу таки вдалося зробити повністю.

Ігор Гузь неодноразово отримував звернення від мешканців Будятичів про те, щоб під час ремонтних робіт від заправки ОККО у Нововолинську та аж до ВПУ у Будятичах зробити хоча б з однієї сторони тротуар з освітленням. Власне, на це і потрібні додаткові кошти.

Нардеп запевнив мешканців Нововолинська, Іванич та навколишніх ОТГ, що жовтень-листопад – це цілком нормальна пора, аби класти асфальт, тому хвилюватися їм не варто.

“Питання ремонту цієї дороги тримаю на контролі, сподіваюсь, вдасться вибити кошти — і наступного року ці 18 км будуть зроблені”, – підсумував він.

;

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*