У селі Іваничівського району дощем розмило дорогу

01.09.2020 / Відео, Новини

Жителі села Лежниця Поромівської ОТГ скаржаться на понівечену дорогу на вулиці Центральній. Місцеві кажуть, близько трьох тижнів дорогу буквально зносить дощова вода. Очільник Поромівської ОТГ Євгеній Недищук повідомив – планували усунути проблему 1-го вересня, але через погодні умови роботи перенесли на завтра.

Місцева жителька Лежниці Аліна розповіла, проблема виникла із першим сильним дощем, сезон яких розпочався близько двох тижнів тому, – пише БУГ.

“Внаслідок першого сильного дощу дорогу змило і з кожним разом ситуація погіршується. Дорога розташована на гірці – звідти і йде потік із села. Дорога веде до кінця села і до останніх домівок. Ми зверталися до голови громади.

Він сказав, що спочатку будуть роботи по усуненню з 24-го серпня: зрівняють грейдером, але як він сказав, необхідно, щоб дощ пішов… Дощі вже скільки йдуть – ситуація лише погіршується”, – розповідає БУГу Аліна.

Мешканці Лежниці, що проживають на цій вулиці, самотужки загортають дорогу – не можуть проїхати. Розповідають, авто через подібний шлях отримують пошкодження.

“Скоро буде весілля в сусіда: планують гостей, традиційно будуть автобуси, і ніхто не доїде просто сюди. Там якщо легковик проїде, то автобус – точно ні”, – бідкається жінка.

Також розповіли, що з проблемою неодноразово зверталися до голови, але поки ніяких зрушень.

Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук розповів БУГу, що дві фури із породою мали би засипати проблемну ділянку дороги 1-го вересня, але завадив той же дощ, тому роботи перенесли на наступний день.

“Там справді вимиває дорогу. Я домовився за грейдер, він працював в іншій сільраді, десь протягом двох тижнів, то не міг приїхати. Мали їхати сьогодні, але погодні умови не дозволяють. Запланували на завтра привезти 2 камази породи і тоді вже грейдер підрівняє”, – повідомив Євгеній Недищук.

Також зазначив, схожа ситуація по селах Іваничівського району, в тому числі, затоплює і вулиці міста Нововолинськ.

1 Коментар У селі Іваничівського району дощем розмило дорогу

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*