У жителя Іваничівщини вилучили «арсенал» викраденої техніки та дорогих речей

01.08.2020 / Новини

«Арсенал» техніки та дорогих речей вилучили поліцейські у 20-річного жителя Іваничівщини. Поліцейські підозрюють, що предмети та техніка викрадались протягом тривалого часу у мешканців Іваничівського району та Нововолинська.

Зварювальний апарат, набір слюсарних ключів, «болгарки», шуруповерти, мотокоса, бензопила, перфоратор, велосипеди, пилосос, телевізори, ноутбуки, мобільні телефони, – усе це вилучили днями в мешканця Іваничівського району, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Крім того, у 20-річного підозрюваного знайшли старовинні церковні книги, які можуть мати значну цінність, різноманітні біноклі та моноклі, пневматичну рушницю та металевий предмет, ззовні схожий на холодну зброю.

Обшук провели в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України працівники Іваничівського та Нововолинського відділень поліції: поліцейські за оперативною інформацією встановили, що ця особа могла бути причетною до викрадення скутера у місцевого мешканця.

Однак за результатами санкціонованого обшуку чоловікові тепер може загрожувати кримінальна відповідальність за кількома статтями Кримінального Кодексу.

Тривають слідчі дії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*