Навколо бігових доріжок СОК «Шахтар» у Нововолинську – знову скандал

Мешканці Нововолинська знову помітили не ладне на нещодавно відреставрованому стадіоні СОК «Шахтар». Зокрема, у соціальній мережі Facebook Владислав Смолінчук розмістив фото, на якому помітно, начебто, просідання поліуретанового покриття.

«Яке призначення цієї доріжки…? Біг з перешкодою?», – обурюється чоловік.

У групі Нововолинськ Інфо в соцмережі одразу ж розгорнулась палка дискусія з приводу якості виконання робіт, адже капітальний ремонт стадіону «Шахтар» за 22 мільйони гривень виконувався за бюджетні кошти і місцеві мешканці неодноразово помічали брак.

Однак знайшлись серед коментаторів і експерти з будівництва спортивних об’єктів, які пояснили, що урвище – це яма для води під час змагань по бігу з перешкодами.

«Це для бігу з перешкодами. В проєкті є ця “яма”. Там і злив є», – пояснює місцевий мешканець Вячеслав Спиридонов.

Зокрема, дописувачі наочно показали, як повинно виглядати поглиблення для відводу води на доріжці для бігу з перешкодами:

Зрештою, як розповів один із працівників підприємства, яке має досвід у будівництві спортивних майданчиків та великих стадіонів, у секторі, де облаштовують бігові доріжки, зокрема для бігу з перешкодами, обов’язково роблять дренаж і саме покриття монтують під кутом для правильного водовідведення. Однак подібних «жолобів, ям, чи поглиблень такого типу від середини бігової доріжки до спортивного поля – ніяким проектом не може бути передбачено. Це очевидний брак виконання робіт – відсутній нормальний дренаж під подушкою та поліуретановим покриттям».

Варто зауважити, що «активіст-підлабузник» Вячеслав Спиридонов досить швидко записав та оприлюднив спростування на захист замовників та виконавців робіт, які освоювали бюджетні кошти і з усіх кутків запевняють, що стадіон зробили якісно. Цікаво те, що саме під час відкриття стадіону він отримав з рук Віктора Сапожнікова відзнаку «За заслуги перед містом», однак за які саме – невідомо…

В той же час, як голова спілки гірників «Шахти №10» Вячеслав Спиридонов потрапив на стадіон і так оперативно відзняв відео – лишається тільки здогадуватись, адже відвідати спортивний об’єкт «простим смертним» не дозволяють.

Тож тепер можна очікувати від Віктора Сапожнікова або резонансних заяв про «саботаж та провокацію підступних кротів», або чергове популістичне відео-інтерв’ю про «якість робіт – відмінна і черговий технагляд порушень не виявив».

Давно не сміялися? Тоді дивіться ролик)Ну і робимо репост, щоб підняти собі настрій могли і ваші друзі 😉

Geplaatst door Антон Максимчук op Zaterdag 5 september 2020

Нагадаємо, 24 серпня відбулось урочисте відкриття СОК «Шахтар», на реставрацію якого з бюджету пішло майже 22 мільйони гривень. Зокрема, червону стрічку на об’єкті пафосно перерізав міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков, який постійно розповідає про те, що дуже задоволений якістю робіт. Варто зауважити, що роботи по реконструкції виконувало ПП «Транс-Дор-Сервіс», яке отримало майже 21 мільйон гривень. А от на технічний та авторський нагляд за проведенням робіт з міського бюджету окремо витратили ще майже мільйон гривень.

Місцеві мешканці вже зауважували на тому, що капремонт виконали поспіхом і неякісно. Однак досі чинний міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков щоразу викликав технагляд та публічно заявляв, що порушень – не виявлено. Тож складається враження, що або міський голова через свій поважний вік не може розгледіти таких очевидних порушень і проблем, або ж просто не бажає перед виборами визнавати свої помилки. Адже для більшості нововолинців ці «ляпи» вже є очевидними.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*