Як у Штуні відзначали День села (ФОТО)

18.06.2019 / Новини

Цьогоріч це свято у селі проходило за дещо незвичною програмою.

Спершу зі звітом про свою роботу виступив в.о. сільського старости Олександр Зінчук. Громаду привітав очільник Вишнівської ОТГ Віктор Сущик, який відзначив окремих місцевих жителів у різних номінаціях.
Свої вітання жителям та гостям села адресували й в.о. Машівського і Радехівського старост Наталія Сахарук і Василь Гнатюк.

До святкування також долучився народний депутат України Ігор Гузь. Вітаючи громаду зі святом він зазначив, що старається допомогти кожному населеному пункту свого округу, відтак Штунь і навколишні села не лишилися поза його увагою. Зокрема, за час роботи у парламенті на потреби сіл Штунського старостинського округу з державного бюджету було залучено понад півмільйона гривень.

Також нардеп відзначив подяками завідуючу сільським ФАПом Галину Корнелюк і вчителя фізвиховання місцевої школи Юрія Оліщука.

Разом з тим приємну новину й помічник нардепа Ігор Торба: за сприяння фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” матеріально-технічна база місцевого дитсадка поповнилася ноутбуком та іграшками, а школа отримала нові мікрофони.

Змістовну і цікаву концертну програму підготували аматори сцени будинку культури селища Турійськ: гурт “Оксамит”, дует “Два крила” солістка Ірина Царик.

Ввечері святкову програму завершила дискотека.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*