“Я не буду брати участі у дерибані землі”, – міський голова Любомля про рішення депутатів

03.06.2016 / Новини

Земельні питання – одні з “найгарячіших” серед усіх питань. Так, справді, на сесії міської ради Любомля земельні питання депутати повинні були розглянути ще два тижні тому, проте після перерви першого засідання більшість депутатів не з’явилась на продовження сесії. 

У четвер, 2-го червня, на другому засіданні 8-ї чергової сесії Любомльської міської ради розглянули найактуальніші питання – земельні. Як виявилось, постійна земельна комісія засідала перед цією сесією аж 3 дні підряд. Чимало депутатів висловили думку про те, що не знають причин, чому комісія погодила ту чи ту заяву громадян.

Читайте також: Більшість депутатів Любомльської міськради проігнорувала засідання сесії після перерви

_DSC0087

Крім того, у реєстрі у графі “Висновок комісії” й справді нема причин відмови або ж погодження кожної заяви. Це обурило депутата Володимира Козачука, який почав вимагати протоколи комісії. На що депутат Роман Строцюк, секретар земельної комісії, відповів: “У регламенті не прописано, у який термін потрібно показати протоколи”.

Любомльський міський голова Роман Ющук зазначив, що без питань про суперфіцію та про зняття з посади Анатолія Жолоба як голови земельної комісії, земельні питання нема чого розглядати.

Довідка. Суперфіція – це типовий договір, на основі якого земельна ділянка надається землекористовачу у користування на певний період часу, наприклад, на 3 роки, і землекористувач за цей час повинен розпочати будівництво.  

Депутат Сергій Шишута зазначив, що з проектом рішення про суперфіцію ніхто не ознайомлений і попросив винести це питання на засідання наступної сесії, щоб краще зрозуміти положення проекту. За словами міського голови, суперфіція розглядається як одне з важливих питань вже з початку року, тому нема сенсу його переносити.

Сергій Шишута висловив свою думку, що “просування” питання про суперфіцію –  це приватні відносини голови з депутатами міської ради. Тобто Шишута запевняє, що деякі питання у порядку денному ініційовані саме міським головою, а депутати про це нічого не знали. Ющук зазначив, що це відносини, “які стосуються жителів Любомля”, або ж –  лише окремих депутатів.

“Скільки можна відкладати це питання? На початку каденції кожен депутат ознайомився із Положенням про виділення земельних ділянок. І досі є суперечності по пільговій категорії та черзі. Договір-суперфіція – це те саме, що й договір оренди. Ми або надаємо земельну ділянку у оренду, або не надаємо. По цьому договору не існує ні черг, ні пільгових категорій”, – запевнив Роман Ющук.

Коли ж дійшла справа до голосування за рішення про виділення земельних ділянок, то розпочались справжні дебати. Насамперед, міський голова зініціював проголосувати окремо, не пакетом, про виділення 17-и земельних ділянок під забудову для учасників АТО. З цих 17-и – трьох учасників АТО внесли у реєстр прямо під час сесії. Депутати підтримали таку думку одноголосно.

Роман Ющук запитав у голови земельної комісії Анатолія Жолоба, чому є такі учасники АТО, які не забезпечені земельними ділянками.

_DSC0206

“Земельна комісія погодила надати ділянки учасникам АТО за рекомендаціями волонтерів. Адже вони краще знають наших бійців, і щоб не виникало різних конфліктних ситуацій, ми дослухались до думки волонтерів”, – відповів Жолоб.

Так, депутати-волонтери Катерина Мокренко та Вікторія Лізарова підтвердили, що є хлопці, які отримали по дві земельних ділянки, а є й такі, що жодної.

_DSC0171

“Чому волонтери не рекомендували всіх учасників АТО у цей квартал?”, – запитав Роман Ющук у Катерини Мокренко, депутата й волонтера водночас. На що Анатолій Жолоб зазначив, що заяв було 50, а земельних ділянок лише 20. Катерина Мокренко теж додала, що перевагу мали ті атовці, які хочуть будуватись вже.

“Неодноразово на сесії міської ради зазначалось про порядок виділення земельних ділянок. Зараз ми бачимо, як вони надаються. Як надаються земельні ділянки? Надаються нові квартали, по яких не один раз відкладалось засідання земельної комісії і зазначалось, що поки не буде порядку – нічого надавати не будемо. Проте чогось після комісії, що була на цьому тижні, квартали знову перебувають у реєстрі і комісія вже рекомендувала надати. І надати тим людям, які прийшли на засідання земельної комісії, а відповідно, прийшли ті, хто отримав повідомлення від когось з депутатів. Для тих, хто хоче будуватись, договір-суперфіція ніяким чином не завадить, і продати свою ділянку учасники АТО не зможуть. А все, що тут зараз відбувається – це конкретний дерибан землі. Я у ньому участі брати не збираюсь”, – висловив свою позицію Ющук.

Цікаво, що Ющук також розповів про квартал по вулиці Промисловій, заявники якого з’явились за місяць до сесії. І логічно чому виникло таке питання: “Як формувався такий список?”.

“Громадське обговорення по Промисловій відбулось 23-го травня, а заяви написані 28-го квітня. Де взялися ці заяви і як формувався список, вам сказати?”, – почав пояснювати міський голова.

Роман Ющук почав називати імена та прізвища громадян, які, нібито, дотичні до депутата Строцюка, який, у свою чергу, є й членом земельної комісії. Смішним виявився момент, коли міський голова запитав про одного із заявників хто він, то саме Роман Строцюк “спалився” відповіддю: “Житель міста Любомля”. Як би дивно не звучало, але Ющук почав і далі називати прізвища людей зі списку заявників, які працювали чи працюють на Строцюка.

_DSC0154

Строцюк обурився, оскільки не очікував такого розвитку подій, через що висловив свою думку стосовно Романа Ющука в образливій формі.

_DSC0152

“Нині проходить цей квартал, а на наступний вже заяви напишуть дружини, діти, родичі того, хто отримає землю зараз. Тому, шановні депутати, якщо й пройде цей квартал за рекомендацією земельної комісії, то я обіцяю накласти вето. Звісно ж, окрім учасників АТО”, – завершив свою думку Роман Ющук.

Крім того, лише міський голова був проти голосувати пакетно, а відстоював голосування тільки окремо. Депутати підтримали одноголосно розробку ПДП для учасників АТО, а за той проект рішення, який запропонувала земельна комісія, Ющук не змінив свою думку: депутати підтримали, а мер знову ж зазначив, що накладатиме вето.

44 Коментарів “Я не буду брати участі у дерибані землі”, – міський голова Любомля про рішення депутатів

  1. Земельні ділянки слід надавати лише після прийняття положення про надання цих самих ділянок або затвердити договір суперфікцію.
    На минулій і позаминулій сесії депутати так і домовилися – не надавати нові земельні ділянки без прийняття вищесказаних документів. Чому вони забули про домовленості наводить на підозрілі висновки…

  2. Чекаем від вас ДЕПУТАТИ коментарів,підтвердіть або спростуйте правда це чи ні???

  3. “Де тут собака зарита?” не розумію. Роман Васильович, як юрист в минулому прекрасно розуміє, що суперфікція це папірець, який можна оскаржити в будь-якому суді, ніякої законної підстави для існування таких договорів немає. Так щоб краще читачі розуміли, то це те ж саме, що міська рада здала в оренду “Любомль-ринок”, а повернути незможе ніколи(спроби повернути були в депутатів минулої каденції). Грубо кажучи, якщо власник ділянки закладе фундамент під туалет, то це вже будівництво, які б умови в договорі не стояли, міська рада ділянку повернути собі не зможе. Напевно, невраховані інтереси Романа Васильовича, тому така ракція. Шкода тих людей, які дійсно чекають затвердження сесією їхніх заяв аби розпочати будівництво. Ця, явна ворожнеча між мером і депутатамии користі для жителів не принесе, а тільки озлоблює людей ще дужче. Почніь працювати!!! А не аналізувати хто де обідає чи хто на кого працює! Це недостойна поведінка людей, яких обрала громада. Аналізуйте заявників, які приходять на обговорення та пишуть заяви.

    • Шановний! Суперфцій – це не папірець, а якщо й папірець – то “лакмусовий”, який дасть можливість виявити хто хоче будуватись, а хто – торгувати землею. І цей папірець максимально виключає людський (депутатський) фактор у тому, як Ви кажете: “Аналізуйте заявників, які приходять на обговорення та пишуть заяви.” Деякі наші депутати вже нааналізували собі на пару років у збиток тим же АТОшникам, а воно їм боком вилізе… А по ринку розберіться хто і на яких умовах заключав договір? Бо саме УМОВИ договору грають тут ключову роль….

  4. Почитайте добре закон і що таке суперфіцій? До Вашого відома туалет не можна оформити як нерухомість , тому й землю у власність не нададуть і це добре знають наші заінтересовані обранці. До речі в с. Рівне,с.Згорани,с.Римачі (там де є ажіотаж в ціні) вже давно надають так землю. А що стосується ринку, то його просто проїб@ли папєрєдніки, і тут діло далеко не в самій оренді, а в її умовах. Тому не обманюйте людей. Тому, якщо нормально продумати умови договору суперфіцію, то це єдиний справедливий вихід. А ВАМ це невигідно, бо тоді не заробляєш на продажу землі. І САМЕ ЦЕ ХОТІВ ДОНЕСТИ ДО ВСІХ ПИСУТНІХ МІСЬКИЙ ГОЛОВА!!!!

    • Підтримую, а потім один захоче будуватись, а всі інші правнукам набрали і будь добрий хочеш щоб була електрика викинь всього якийсь 1 млн. Грн., аякщо немає то купляй свічку і живи як люди колись на хуторах

  5. Самолюк Льоня!!!Знаючи тебе і судячи по твоїх вчинках(волонтерських і благодійних)ти нормальна людина.Але що ти верзеш?згадай як ти був депутатом міської ради двох скликань попередніх каденцій при Гіриковичу,це ж при вас підписали договір-оренди “Любомль-ринок” ,Ви на що тоді дивились?,а на рахунок суперфіцій важ же колега сільський голова с.Римачі Зосимчук запровадив таке положення при виділенні земельних ділянок!!!!,Ти ж при Гіриковичу і Ко був як раз в земельній комісії,згадай скільки кварталів було роздеребанено за гроші при вашій каденції “район біля комплексу ЄВРО”вул.Європейська,Букатевичів і т.д..,глянь,заїдь там майже по цей день з 2010 року ніхто небудується (ти я думаю небув до цього причетний 100%) але це відбувалося при вас!!!За що така помста від вас”Свободи”до теперішнього голови Ющука ???Ну непройшов ваш кандидат Демянчук на мера а Лізарова на секретаря,але життя продовжується вони нормальні люди і в них все ще попереду.Що ви ставите палки в колеса нинішньому міському голові?працюйте разом!!!Ви ж не йдете з ним на контакт,а шукаєте тільки весь негатив!!!Дякую і вибачте як що когось образив.

  6. І ще,про які інтереси Романа Васильовича ти мелеш!!! Та прийміть це положення (суперфіцій ) яке хоче втілити Ющук ,і всі інтереси відпадуть автоматично для всіх,непобудувались за три роки(хоча б залили фундамент )як в районі “Євро”,повернути земельні ділянки і виділити іньшим які дійсно будуть будуватись,а не зможуть продати!

  7. А такі великі політики як твій друг в лапках Богдан,Строцюк,Жолоб,користуються і маніпулюють вашими депутатами Свободівцями які зайшли в міську раду вперше проти Ющука,при тому вирішують всі свої шкурні питання по земельних ділянках на підставні прізвища

  8. Роман Васильович, дорогий наш, не забивайте людям баки сміттям. Досить тут ляси точити, почніть працювати. Наводите багато прикладів сіл, де є суперфікцій, а наведіть хоч один, коли сільська рада повернула землю назад і не посилайтесь на час та терміни бо це тільки затягування часу.. А те, що при свободі дійсно роздерибанено найбільше землі за всю історію існування міста, то це так. не буду спорити. Наголошую, люди приходьте на земельні комісії та сесії і добивайтесь свого бо ні мер, ні депутати за вас не думають….

  9. Ким мене тут тільки не звали і Жолобом, і Самолюком, і Богданом.))) Колега Самолюка, Зосимчук запровадив то. Та на звіті депутатів Свободи цього року, чітко висловився та дав усім зрозуміти, що в Земельному Кодексі нічого про повернення землі в сільську чи міську раду не йдеться, тому повернути буде неможливо(Роман Васильович знає це краще за всіх, та в чому зиск не розумію). Не заплутуйте людей та не налаштовуйте їх проти тих чи інших. Враження складається, що я аналізую статтю, а всі інші мої коментарі. і знову все зводиться до абсурду…..

  10. А навіщо вам наводити приклад коли при договорі (суперфіцій)сільська рада повернула назад землю? Та людина яка отримала земельну ділянку незможе продати її сто відсотків, і незаробить на продажі!!!А люди які хочуть будуватись дійсно приходьте перш за все на земельні комісії,бо саме там вирішується ваша доля

    • Зможе, всі розуміють зараз земля не в ціні, бо багато АТОвців продають її за безцінь, адже зараз суцільне безгрошів’я. А от за три роки, коли по нібито суперфікції земля буде у вашій власності, продавайте кому захочете. Я лише хочу відкрити очі тим, хто це не розуміє та тим хто хоче замилити очі, переводить стрілки на депутатів та тихесенько лихесенько робитиме свої справи… Тепер я пояснив???

  11. Не пояснив нічого!!!Очі замилити якраз хочеш ти!!!Людина при суперфіції якраз не зможе продати, бо це не її земля (вона в її оренді),і коли за три роки вона там нічого не побудує, то й договір оренди автоматично закінчиться.

  12. Дійсно в коментарях просте окозамилювання. А положення про надання земельних ділянок, як і договір суперфікцій ,хай і не вирішить всіх проблем, так значно спростить цей процес і зніме левову частку запитань і підозр щодо прозорості надання нашим громадянам земельних ділянок.

  13. Ви або прикидаєтесь, або …. Ніякий договір необійде Земельний кодекс. Навіть порожнісіньку ділянку з договором міська рада не поверне… Повторюю, або наведіть приклад, з будь якого куточку України, коли сіль- чи міськрада повернула ділянку з суперфікцією, або невводьте людей в оману. В Шацькому районі, також в багатьох селах існує суперфікція і ніхто нічого неповернув, а біля озер багато діляночок понабирались….

  14. Дивись шо каже ПУТІН, можу повторити : “Богдан-ти неук і двійочник!!! Як можна повернути те, що ніколи тобі не належало? Бо суперфіцій – це така сама оренда, закінчився термін дії договору, не побудував нічого, допобачення. ЗЕМЛЯ ПРИ СУПЕРФІЦІЮ У ВЛАСНІСТЬ НЕ НАДАЄТЬСЯ!!!! І НІЧОГО ПОВЕРТАТИ НЕ ТРЕБА!!!! Шо ти людей дуриш?” А щодо Світязя то там просто не вигідно не будуватись це брехня бо любий навіть сарай там за сезон себе відіб’є.

    • Ходимо по колу(ще варіанти, хто я? будуть?)! Шановні, візьміть себе в руки і не створюйте комедій. Не пройде й трьох років, як ділянка буде у власності, нагадую, Земельний Кодекс України ніяким договором не обійти. Якщо вас дратує, що я свідомий житель та переживаю за людей, яких ви хочете “розвести, як лохів” і переводите стрілки з одного на іншого депутата, аби замилити очі якимись прізвищами і спокійно робити чорні справи, і ще вас дратує те, що я не за мером і тим хто ним маніпулює, то вибачте, робити тут нічого.

      • То не хай твої друзі Жолоб, Булавка і Богдан (які тобою маніпулюють) почекають тих три роки (вірніше їхні люди по кварталу Промисловій) та й всебуде в шоколаді. Чи вже не в моготу? Клієнти на землю вже є? Вони ж кричали шо нормальний юрист за 15 мінут той договір в суді розіб’є? Чи то була деза?

  15. Коли людина, отримавши ділянку, дійсно хоче і може будуватись, то договір суперфікцій їй,вибачаюсь, до одного місця, вона побудується і ділянка її. А от тим людям , котрі беруть ділянки з корисливих мотивів і , крім того , впихають в чергу на нові ділянки своїх родичів і знайомих – він буде наче кістка в горлі. І ось саме ці люди розводять наших громадян “як лохів” і створюють ажіотаж навколо земельних ділянок, неначе населення нашого міста збільшилось удвіччі і майже всім людям немає де жити. Але населення нашого міста як було в межах 10500 жителів, так і залишається на протязі останніх десятків років. І частка тих людей ,що подають заяви на отримання ділянок і дійсно хочуть будуватись, я думаю, не перевищує і 10 відсотків від поданих усіх заяв.
    І тут я висловлюю реальні і правдиві речі, а не притримуюсь чиєїсь сторони. Просто правда і відвертість в наш час абсолютно нікого не цікавить. Люди абсолютно пасивні і доки обговорювані питання їх не стосуються, вони займають позицію “моя хата скраю”. І, лише, коли дійсно припече,тоді вони ,як правило, шукають винних в комусь і звертаються до всіх кого лише знають.
    Нам всім потрібно починати щось змінювати з себе і лише тоді ми зможемо потрохи навести лад, як і в нашому місті, так і в державі в цілому.
    Слава Україні!!!

  16. Та ви згадайте як ви прямо на першій сесії торгувались, два рази виходили з залу,немогли домовитись хто буде в земельній комісії Булавка,Шум,Дячук і Дячука відшили,а Булавка поскакав далі……..,і ще скажіть що в вас немає інтересів до ділянок,КЛОУНИ

  17. 1.)Напишіть буь-ласка хто саме отримав(прізвища)земельні ділянки по Промисловій??? 2.) Коли ці люди написали заяви???.3.) Хто розробник ПДП???.Я думаю ми дізнавшись власників рішень побачим “де тут собака зарита”!!! Дякую

  18. Дорогий iLuboml, цифра 10 відсотків вам дуже знайома, оскільки стільки ВІДКАТУ від проектів, які ви виконує та робіт по місту ви отримуєте. Якщо міська рада має 20 мільйонів то 2 мільйони ви берете у свій карман. І незамилюйте гарними словами очі людям.

  19. Як що ж тобі теж ця цифра знайома.А ти скільки відкату получив від міської ради коли робив фасад?чи тебе кинули?ЖОЛОБ!!!Напиши що небудь ще і я покажу накладні по яким цінам ти постачав матеріали( пінопласт,фарбу і т.д.) і ми всі разом зрівняємо з цінами які були на той самий час в інших магазинах нашого міста!!! Це підтвердить твій друг Теребуха під яким ти працював на об’єкті.ЖОЛОБ на кожну хитру ср@ку є болт з різьбою,роби висновки

  20. Ви, депутат, житель любомль, iluboml, и т.д., ви вже задовбали зясуванням своих стосункив, пиздуйте десь на вулицю и предявляйте и показуйте один одному що хочет, герои срани, пишить щось по справи, а не бред всякий. Таки знатоки законив, що то просто триндец.

  21. На злодію й шапка горить! Дуже цікава інформація, я на рахунок накладних. Будь-ласка, шановний “До”(той, хто має такі накладні, напевно, працівник мерії чи я помиляюсь?, тоді перепрошую) предявіть накладні та зрівняймо. А Теребуха ще той жук, я б йому на 100% не довіряв….

  22. Ще одне зауваження, по Строцюку. Дорогі журналісти та читачі, невже слова про те, що меру непроплатили за ділянки, тому він блокує питання про землю для людей, які навіть присутні були на сесії, настільки образливі, що ви не надрукували, а не вважаєте за образу честі і гідності людини, коли Роман Васильович висловлював думку та шукав дотичності прізвищ в земельних реєстрах до депутатів. (в мережі проглядав відео, як обурювались люди присутні на сесії та звинувачували мера в затягуванні розгляду питань та в тому, що йому люди не платять за ділянки, тому ненадає землі)

    • От мене якраз хвилює питання: що означає “меру непроплатили”? Тобто ви визнаєте, що це справжнісінький дерибан землі (його влаштовують деякі депутати), проте Ющук у цьому участі не захотів брати? Чи як? От поясніть, щоб усім стало зрозуміло.
      І суто моє суб”єктивне бачення. Коли якраз ті люди, що присутні були на сесії, обурювались на діяння Ющука, то Леонід Богдан та Анатолій Жолоб тільки ручками потирали та раділи, єхидно посміхаючись. Тут усе було під їхнім контролем.
      Особливо Богдан думав, де ж то не спалитись, бо знав, що кожному у сесійному залі збрехав щодо тої землі, щодо засідання земельної комісії. Боявся, не ляпнути шось, бо вже стільки фактів перекрутив!!!
      Люди, роззуйте очі і погляньте, хто на вас конкретно виїжджає. Хоча, колись і вас вони під три чорти попруть! Рано чи пізно.

  23. То що ти хочеш щоб тобі по справі написали? На злодію й шапка горить!!!!Може ти надрукуєш скільки ділянок роздерібанили на підставні прізвища твої ганд@ни і ти один із них Жолоб,Строцюк,Богдан

  24. А ти сам нехочеш попіз@увати на вулицю разом зі своїми рагулями? ще й Кравчука з собою незабудьте забрати,та він вас л@хов розведе як кроліків,і слабо зустрітись з вашими опонетами і сказати один одному в очі!!!!

  25. Так запропонуй меру гроші,може візьме !!! Міський голова непроти щоб виділяли земельні ділянки людям,але має бути чітке положення(так він сказав на сесії?це є на відео)А це робиться для того щоб такі депутати злодії Строцюк,Жолоб,Богдан немали в цих ділянках фінансових чи особистих інтересів

  26. Даааааааа,Цікава дискусія,підскажіть мені будь-ласка я в вас вчора запитував хто отримав ділянки по Промисловій???Дякую

  27. Непроплатили люди, які написали заяви на діляни та оббивають пороги міської ради аби безкоштовно згідно Закону України отримати ділянку для будівництва… ТОму мер блокує навіть винесення питань і т.д. Треба скинути шапку перед Богданом Строцюком, Жолобом бо це бачу в нас такі шишки великі і депутатами маніпулюють і людьми маніпулюють, аж страшно. НАВОДЬТЕ ФАКТИ ЗЛОДІЙСТВА ДЕРИБАНУ З КОНКРЕТНИМИ ПРІЗВИЩАМИ І АДРЕСАМИ ДІЛЯНОК тих персон, яких ви тут рекламуєте. Бо починає нудити від тої кількості г…а, що ви ллєте на людей… Мер гарно говорить, а тихенько справи робить. Ось вам факт для роздумів, за піднавіс залізний при вході в міську раду мер виділяє 180 000 грн.(робить піднавіс Теребуха, якого ви тут в приклад гарний ставили) Вдумайтесь!!! Незабивайте баки різними фікціями.

    • Ти но турку одного нуля забери, щоб не п@здіти, а то бач який брехунець тут притаївся (з рішеннями можна ознайомитись на сайті міської ради), а люди читають і вірять тій чорноті – це перше, по-друге виділяє гроші не мер, а рада – знов збрехав!!! А як перед тими дупутатами будеш шапку скидати то дивись шоб ззаді ніхто не стояв)))

    • На рахунок піднавісу – відкиньте нулик – сума 18000 грн.
      P.S.Десятка бачу саме вам подобається.

  28. Земля завжди була багатством і предметом для спорів і сутичок .Постійно бачимо які “спектаклі”відбуваються в Верховній Раді і засуджуємо тих чи інших депутатів, но тут в такому маленькому містечку як Любомль не можуть домовитись і найти загального рішення – є прислівя ” не знаєш як поступати – дій по закону!!! ” я особисто підтримую позицію Романа Ющука. А в кого є якісь докази чи факти щодо підставних осіб щоб отримати, чи вже отримали земельні ділянки певні депутати так публічно заявіть про них, назвіть конкретні прізвища, адреси земельних ділянок і т.д. зверніться в правохоронні органі та журналістів хай проведуть службове розслідування і всім людям покажуть хто є то ці слуги народу

  29. Виділяє гроші мер, а потім виносить на голосування сесією, рішення, які він прийняв у міжсесійний період. І рада або приймає, або ні! Шановний “До”, ти хворий збочинець, вже тут кожен може витерти обличчя від твоєї слюні і піни, яка летить з твого рота, аби хоч якось захистити любого мера. Та людей не обдуриш! Якщо ти “До” телепень в міській раді, то я на відміну тобі в її справах розбираюсь чудово. І добре подумай, хто я????

  30. Перепрошую за опечатку, та цифра 18000 для каркасику над дверима не виглядає більш справедливою

  31. Дорогі журналісти сайту “КОРДОН”!!!!! Ми депутати міської ради ЖОЛОБ Анатолій,СТРОЦЮК Роман,БОГДАН Леонід від щирого серця вітаємо Вас з днем журналіста,прийміть від нас найщиріші побажання в вашій нелегкій роботі з такими ганд@нами як МИ,терпіння вам міцного здоров’я і кар’єрного росту!!!Без ваших статей було б сумно жити…. Дякуємо що ви в нас є

  32. Дорогі працівники засобів масової інформації!
    Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем журналіста.
    Неможливо, уявити собі сучасне суспільство позбавленим інформації, комунікаційних мереж, особистого неупередженого осмислення подій фактів журналістами, чесного їх оприлюднення.
    Ви продовжуєте кращі традиції вітчизняної і світової журналістики, несете правду про найважливіші події життя міста,області,країни,суспільства.Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, творчого натхнення та професійних і життєвих успіхів!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*