Більшість депутатів Любомльської міськради проігнорувала засідання сесії після перерви

21.05.2016 / Новини

У п’ятницю, 20-го травня, під головуванням Романа Ющука відбулось засідання Любомльської міської ради. На сесії з 26-ти депутатів присутніх було 23. У першій половині сесії депутати плідно попрацювали та вирішили чимало актуальних важливих для міста питань.

_DSC0145

Однак, після перерви до сесійної зали повернулось лише … семеро депутатів. Це Надія Вавриш, Микола Дубій, Петро Дячук, Василь Кравчук, Володимир Козачук, Олександр Мікульський та Антон Фурманюк. А, отже, нема кворуму й, відповідно, рішення не можуть бути прийняті.

Як і годиться, прийшли голова міськради Роман Ющук, заступник голови Микола Оніщук, землевпорядник Юрій Остапчук, головний бухгалтер ради Тетяна Коляда.

Решта депутатів не повернулись з обіду, який мав би тривати годину.

Після перерви депутати мали вирішити земельні питання, а саме, чи надати ділянки для учасників АТО.  У сесійній залі було чимало представників громадськості, які чекали миті, аби висловити свою позицію щодо цього.

До міського голови Романа Ющука було чимало зауважень від представників громадськості, чому той не може зібрати депутатів для продовження роботи сесії.

“Повторюю вкотре, депутати не є підлеглими міського голови. Вони підзвітні перед громадськістю та своїми обранцями”, – зазначив Роман Ющук.

_DSC0147

Таким чином, 8-ма чергова сесія продовжить свою роботу 2-го червня о 14.00 з тим самим порядком денним.

38 Коментарів Більшість депутатів Любомльської міськради проігнорувала засідання сесії після перерви

  1. Тепер подивіться шановні виборці за кого ви віддали свій голос і як вони відстоюють ваші проблеми….

    • Журналісти кордону, ви запитайте в депутатів чому вони не прийшли, чому ви все перекручуєте. Більшісь активних громадян знають чому депутати не мають бажання працювати в такій раді. Більшість депутатів назвуть людину яка працює в міській раді (він ваш активний дописувач) який після свого приходу на посаду почав баламутити воду між депутатами та міським головою. Голова нормальний і видно що він хоче працювати, але цей радник порадник умудрився розвалити довіру між депутатами та міською радою. Пора робити радикальні кроки, або ми самі розпускаємося разом з головою, або когось потрібно звільняти. Переговори між депутатами та міською радою нідочого не приводять. Доречі як прогнозувалося ця проблема вчора дійшла до кіпіння і чуть не вибухнула. Журналісти почніть розбиратися в цій проблемі якщо хочете бути не заангажованя. Оцей дописувач ЖИТЕЛІ говорить словами заступника міського голови, аможе це вньому проблема…?

      • Не повірю, що ні міський голова ні депутати не можуть знайти на нього управу, мабуть все таки проблема не в ньому, а в тих козирних депутатах, які манівцями схилили на свою користь більшість в своїх інтересах…

        • Шановна Свобода, в числі депутатів, які не повернулись з обіду було шестеро депутавів з фракції ВО “Свобода”, поставте їм особисто питання “Хто з них козирний?” Шість депутатів у фракції – потужна сила в міській раді. Прохання до журналістів зробити аналіз усіх сесій з початку каденції та висвітлити найбільших любителів “прогуляти” сесію. Спотерігаючи за роботою ради, прогульників найбільше у фракції “Солідарність”, від якої балотувався міський голова Роман Ющук, а саме Роман Васильович складав список людей, які балотувались від “Солідарності” на виборах минулого року, і фракція у”Солідарності” найбільша, тому питання до Романа Ющука про збір депутатів коректне.

      • Шановні!!! не потрібно нам замилювати очі щоб ми нічого не зрозуміли. Заступника собі вибрав міський голова і працюють вони разом. А ви хочете них розділити бо з обома не можете впоратись!!! Справжня ваша ціль- міський голова і не потрібно прелюдій. Коли ж ви вже будете чесними???

  2. Після вчорашнього депутати можуть взагалі відмовитися ходити на таку сесію і працювати з такою владою. Взагалі не має бажання працювати в таких умовах тиску та перекручування фактів. Доречи представників учасників АТО на сесії не
    було!!!

    • Якби Ви шановний ДУПУТАТ, прийшли на сесію після перерви то побачили б, шо представники атовців були і чекали на всіх вас до останнього.
      найбільше фактів перекручуюте ви і тілько.

    • Що так то так! А про АТОвців ніхто не забув. Там їх дійсно не було. Сиділа депутат районної ради з Почапів щоб для брата-атовця ділянку взяти. Місця її райські міська рада наобіцяла…

      • Атовці були. Проте дочекались до кінця лише двоє.
        А депутатка та не з Полап, а з Білич.
        То хто сліпий?

    • Шановний Богдан! Та ти одним словом “доречи” видаси себе під будь-яким нікнеймом. Так само й говориш – рИв, грошИ, у рововИ.
      Ти хоч освіту якусь маєш? про вищу вже не питаю.

  3. Я учасник АТО,доводжу до вашого відома що я особисто був в залі(це можуть підтвердити люди які мене знають),і чекав вашої присутності після перерви але недочекався на жаль.Пізніше як мені стало відомо ви знехтуючи перш за все неповагу до ЛЮДЕЙ які вас чекали,міського голови,своїх колег депутатів які були присутні(7чол.),А ви в цей час разом обідали в одному закладі м.Любомля

  4. Доброго дня!
    Ну як так можна стверджувати – “депутати не бажають працювати в такій раді”. Вони розраховували там відпочивати після їх обрання, чи працювати на благо міста і його населення?
    Це по-перше. По-друге – неважко порахувати, що коли прийшло лише 7 депутатів плюс міський голова, то тих хто не прийшов було вдвоє більше, а саме – 16. А це вже більшість і такою силою можна вирішувати майже всі питання, як позитивно, так і негативно(тобто голосувати – за або проти).
    І не спихати все на мера , заступника, радника чи важкі умови праці.
    Приходьте, працюйте, голосуйте, іноді і блокуйте неприйнятні для вас звіти і рішення. Виконуйте перед виборцями ,які вас обрали, свої безпосередні обов’язки. Бо ,якось, не зовсім зрозуміло для чого ви балотувались до міської ради.
    Плідної Вам роботи, справедливих і виважених рішень. Кожен ваш голос є важливим для нашого славетного міста!

  5. А можна прізвища цих депутатів які разом обідали? Нехай місто знає своїх ГЕРОЇВ!!!!!!!!

    • Богдан, ну нашо ти тут ганяєш понти свої? перестань.
      і пиши вже правильно, ти ж чув до себе зауваження.

  6. За часів коли я був ще молодим, тих депутатів відправили б на хімію в Черкаси. А більшість з них з їхнім освітами взагалі максимум на гамновозі тільки і могли б працювати…

    • Анекдот:”Через 38 років на зустрічі однокласників одразу видно, хто як вчився і хто чого добився! У двієчника 2 речі: квартира і машина, у трієчника 3 речі: квартира, машина і дача. У відмінника 5 речей: окуляри, борги, лисина, головна біль і золота медаль з нержавіючого металу!” Мати вищу освіту це прекрсно, але, на жаль, в наш час вища освіта це тільки формальність, коротше кажучи, папірець, який необхідний при прийнятті на роботу. Шкода, але така реальність!

  7. Дорогі користувачі сайту!!! Ну оприлюдніть будь-ласка прізвища депутатів (алкоголіків,прогульників)ГЕРОЇВ нашого міста!,які знехтували перед громадою м.Любомль своєю поведінкою……,а як що немає серед читачів таких,то може ВИ Шановні журналісти проведіть об’єктивне розслідування по данному епізоду!

  8. А що ж тут оприлюднювати, шановні відвідувачі сайту – заходимо на сайт міської ради ,взнаємо імена і прізвища усіх 26 депутатів, відмічаємо тих сімох ,що прийшли, також відомо, що трьох депутатів не було взагалі, а решта 16 – це і є ті про, яких ви запитуєте.
    Список депутатів Любомльської міської ради 7-го скликання
    № п/п Прізвище, ім’я та по-батькові Член якої комісії Місце роботи Партійність
    1. Богдан Леонід Володимирович Земельна Підприємець Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    2. Вавриш Надія Іванівна Соціально-правова ДНЗ №1 Безпартійн. – ПРИСУТНЯ
    3. Гладкий Іван Ярославович Бюджетна Підприємець Аграрна партія – НЕ ПРИЙШОВ
    4. Гриб Андрій Ігорович Соціально-правова (голова комісії)
    ДП “Любомльське ЛГ” Безпартійн. – ВІДСУТНІЙ
    5. Дубій Микола Михайлович Соціально-правова Ковельське РВ ДМС Безпартійн. – ПРИСУТНІЙ
    6. Дячук Петро Харитонович Бюджетна Не працює Безпартійн. – ПРИСУТНІЙ
    7. Жолоб Анатолій Вікторович Земельна (голова комісії) Підприємець Аграрна партія – НЕ ПРИЙШОВ
    8. Козачук Володимир Сергійович Соціально-правова ТЗОВ “Верніколор Україна” Безпартійн. – ПРИСУТНІЙ
    9. Кравчук Василь Степанович Земельна Не працює ВО “Батьківщина” – ПРИСУТНІЙ
    10. Лізарова Вікторія Вячеславівна Бюджетна Любомльський ЦЗ Безпартійн. – НЕ ПРИЙШЛА
    11. Мікульський Олександр Олександрович Земельна СК “Універсальна” Безпартійн. – ПРИСУТНІЙ
    12. Мокренко Катерина Мирославівна Земельна Не працює (волонтер) Безпартійн. – НЕ ПРИЙШЛА
    13. Немчук Валерій Іванович Соціально-правова Підприємець Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    14. Пархомук Тарас Михайлович Земельна Не працює Безпартійн. – ВІДСУТНІЙ
    15. Посельський Олег Ростиславович Бюджетна Підприємець Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    16. Романюк Петро Адамович Земельна КП “Любомльське ЖКГ” Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    17. Сушик Ярослав Миколайович Земельна ТЗОВ “Олімп” Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    18. Строцюк Роман Євгенійович Земельна Підприємець Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    19. Федонюк Анатолій Степанович Соціально-правова Не працює Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    20. Фурманюк Антон Валерійович – Любомльська міська рада Безпартійн. – ПРИСУТНІЙ
    21. Чунь Олексій Миколайович Бюджетна (голова комісії) КЗ ВО ДЮСШ Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    22. Широчук Валентина Філатівна Бюджетна ТМО Любомльського та Шацького районів ВО “Батьківщина” – ПРИСУТНЯ
    23. Шишута Сергій Михайлович Соціально-правова Підприємець Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    24. Шлапа Людмила Іванівна Бюджетна ТЗОВ “Надія” Безпартійн. – НЕ ПРИЙШОВ
    25. Шлапа Микола Павлович Земельна Волинь-Авто-Любомль Радикальна партія – НЕ ПРИЙШОВ
    26. Шум Олександр Вікторович Земельна Не працює БПП “Солідарність – НЕ ПРИЙШОВ

  9. Провівши аналіз, не можу за всіх хто не прийшов сказати однозначно, поспілкувавшись з депутатами, які були відсутні, то я дізнався, що одним по дітей до садочку потрібно, одним на роботу і тд. Депутати розповіли, що робота ради має певний регламент, який депутати затверджують на початку сесії і вона повинна була закінчитись в межах 3, 5 годин( приблизно стільки часу має йти на вирішення питань, (при міському голові Гіриковичу Анатолію Петровичу вистачало 2 години на сесію і був порядок і плідна праця, сесії майже не переносиились) Наскільки мені відомо, за порядок на сесії і виконання регламенту відповідає головуючий сесією – Роман Ющук. Майже кожна сесія при теперішньому шановному Роману Васильвичу триває по пів дня та щей переноситься для її продовження. Тепер зробіть висновки чому такй хаос на сесіях, хоч депутатів теперішньої каденції стало на четвірку менше.

  10. Це ви при Гіриковичу так сесії проводили домовившись ще до її початку і що прості люди з цього мають?а мають вони це що земельні ділянки в районі так званого молодіжного проекту(який ви хотіли пропустити зараз)продаються уже сьомий рік!!! Із 115 земельних ділянок які були роздеребанені при Гіриковичу і Вас особисто в данний час там будуються приблизно 25 будинків (можете глянути хто незнає де це вул.І.Огієнка,Калинова,Вербна) і деякі люди їх також купили (((

    • Шановний, я сесій не проводжу, депутатом не був і не являюсь тепер, але політичним та громадським життям Любомля цікавлюсь. Себе відношу до простих людей, але й депутатів за Богів не рахую. Ваші звинувачення мені особисто некоректні. За 115 ділянок не чув, не уявляю, як їх могли роздерибанити пан Гірикович з тридцятьма депутами (10 з яких Батьківщина та 6 Свобода, а це більшість, які в людей викликали велику довіру) Гляну обов’язково на ці ділянки. Поділіться, хто ці люди що купили ділянки? Особисто ви, віри не викликаєте, так як безпідставно мене звинуватили.

  11. Хто ж ви такий активний політичний і громадський діяч ,що так добре знаєте регламент і що деяким депутатам потрібно було забирати дітей з садочків в обід 15.00!!!!Так доводжу до вашого відома що в обідню перерву наші міські депутати знахотились в одному з закладів громадського харчування за одним столом!!! А це Лізарова,Шишута,Посельський,Сушик,Федонюк, Мокренко”Свобода”,Жолоб “бувша Партія Регіонів”,Богдан “перебіжчик з Свободи в Аграрну”,Шум,Строцюк “БПП”,Широчук “БЮТ” по цьому випадку проводиться розслідування на основі фактів відеоспостереження данного закладу,а оцінку по данному випадку я думаю датуть лідери їхніх партій облансого чи державного рівня і громада міста Любомля!!!! (на цій прес-конференції яку ви плануєте провести відносно журналістів КОРДОНУ)

  12. “iLuboml 23.05.2016 AT 08:54
    Вчіться аналізувати і робити висновки самостійно.” Ви аналізуєте, як депутати проводять вільний час чи перерви між сесіями “Де, хто, з ким” А я аналізую роботу сесії, яку чомусь ніяк не може організувати Роман Ющук. Я чітко висловився, що аналіз провів поспілкувавшись з депутатами. Регламент роботи, так як і список депутатів можна знайти на сайті міської ради. Шановний “До Житель Любомль” пишіть по суті, перестаньте плести інтриги якимись догадками і конференціями тд і тп

      • Васильович це я, а де Богдан і Строцюк, Оніщук на місці, Лізарову не бачив, а Романюк п’яний. Прийом-прийом)))

    • Шановний Житель Любомля ! Я не робив жодних висновків ,припущень чи здогадок, а лише наводив факти. Нікого з відсутніх ні в чому не звинувачував і не писав про їх місце перебування під час перерви чи після неї. Закликав і закликаю бути чемними , толерантними, справедливими і мати свою думку і точку зору, а не писати безграмотні, досить часто безпідставні і, як правило замовні коментарі для обливання брудом одних і возвеличування інших представників місцевої влади.
      Це не робить нам усім честі.

      • Шановний iLuboml, не розумію, чим я міг вас образити, адже я нівчому вас не звинуватив. Я вас підтримую та висловлюю свою думку та точку зору, проводжу аналізи і роблю висновки. Дуже помітно, що мій аналіз сесії, регламенту деяким дописувачам не подобається і одразу линуть звинувачення і догадки в мою сторону ким я явлююсь. В своїх коментарях нікого брудом не полив та не возвеличив, а проводив об’єктивний аналіз та керувався фактами. А коментар зі смайликами говорить про те, що тут все чомусь крутиться навколо тих персон. Виникає бажання покинути це обговорення, бо все доходить до абсурду…

  13. Про який вільний час ви говорите?депутати під час перерви мали бути в сесійній залі,а вони заобідались в барі !((((

  14. Я по відношеню від вас корегуюся тільки фактами!!!відео з ресторану,рахунок- що ви розпивали і їли,словесна перепалка при виході з закладу між вами і вашими опонентами тривалістю 34хв,це все є задокументовано!!!!!А оцінку як я говорив дадуть наші громадяни на прес-конфенеції яку ви вже планували зібрати відносно журналістів КОРДОНУ(разом з Дибелем,в нього теж є питання до сайту ,а в нас до нього……

  15. Шановний чи шановна “До Жителя Любомль” а колір білизни не розгледіли??? Аж кортить прочитати, ну а якщо без іронії, то це вже переходить у маніакальне русло. На яке число прес-конференція?? Позвіть, будь ласка!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*