Вимагаю погодити у Нововолинську місце під майбутній пам’ятник Героям АТО, – Ігор Гузь до міської влади

31.07.2020 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до міської влади Нововолинська з вимогою у триденний термін погодити місце під майбутній пам’ятник Героям-нововолинцям, які загинули в україно-російській війні.

Про це він сказав у відео, розміщеному на його офіційній сторінці у Фейсбуці, – передає Нововолинський інформаційний портал.

Парламентар зазначив, що батьки загиблих воїнів АТО хочуть, аби в Нововолинську меморіальний знак був пам’ятник, який увіковічнить тих жителів міста, які загинули на фронті.

Сам народний депутат 6 років не піднімав цієї теми, оскільки вважав, що вирішити це питання має міський голова. Але минуло стільки часу, а віз і нині там.

“Весь цей час Віктор Сапожніков водив за ніс сім’ї загиблих з місцем, яке вони спільно мали б узгодити. Рідні загиблих пропонували одну локацію, а міський голова іншу, і на сьогодні це питання все ще не погоджене. І це ганьба, за 6 років не знайти можливостей для виділення території під памятник для Героїв”, – сказав нардеп.

Відтак, за його словами, сім’ї загиблих визначилися з цим місцем. Воно має бути навпроти приміщення міськвиконкому. Там має бути сквер і пам’ятник. Це має бути місце, яке будуть бачити всі жителі Нововолинська, місце, де вони зможуть віддати шану і честь Героям.

“Віктор Борисович, мабуть, таки прийшла пора вже згадати про хлопців, які загинули”, – додав Володимир Демчук, батько кіборга “Дима”.

А далі вже спільними зусиллями усієї громади пам’ятник буде встановлено!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*