Відбулось засідання виконавчого комітету Рівненської сільради: які питання розглянули

26.05.2020 / Новини

На черговому засіданні виконавчого комітету Рівненської сільської ради, яке відбулось сьогодні під головуванням сільського голови Володимира Крижука розглянуто 20 питань порядку денного.

 У ході засідання присутні заслухали інформацію начальника фінансово-економічного відділу Світлани Стець про виконання бюджету Рівненської ОТГ за І квартал 2020 року. Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про роботу із зверненнями та заявами громадян у Рівненській сільській раді.

Говорили також про стан спортивно-масової роботи на території громади. Про роботу закладів культури прозвітував директор КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк.

Члени виконавчого комітету надали дозвіл на розчистку меліоративного каналу в с. Рівне. А також задовільнили заяви жителів громади щодо присвоєння адресних номерів земельним ділянкам.

Окрім того, було розглянуто та погоджено проєкт Програми забезпечення та покращення екосистеми Рівненської ОТГ на 2020-2021 роки та ряд питань сфери соціального захисту, тощо.

Із всіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*