Які питання розглянули на засіданні виконкому Рівненської громади

26.06.2019 / Новини

У Рівненській ОТГ відбулося засідання виконавчого комітету, під час якого обговорили питання  праці, спортивно-масової роботи, змін до проєктів, присвоєння адресних номерів на нерухомість тощо.

Про це повідомляють на сайті громади.

На черговому засідання виконкому, згідно порядку денного, обговорили питання щодо організації проведення оплачуваних громадських та тимчасових робіт для осіб, які зареєстровані як безробітні.

Заслухали  також інформацію фахівця сфери фізичної культури і спорту КЗ «Центр КДСТ» Дмитра Маляса про стан спортивно-масової роботи в ОТГ.

На засіданні внесли зміни до переліку проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, тощо.

Заступник сільського голови Олена Пасаман запропонувала розглянути план роботи виконкому на ІІІ квартал 2019 року, а секретар ради Наталія Кондратюк ознайомила присутніх із отриманими заявами від жителів громади, які стосувалися присвоєння адресних номерів на житлові та нежитлові приміщення.

Члени виконкому розглянули заяву жительки с.Рівне щодо клопотання перед Любомльською РДА про присвоєння почесного звання України «Мати – героїня.

Розглянувши та обговоривши усі питання порядку денного, по кожному з них члени виконкому прийняли відповідні рішення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*