В Україні — День знань: міністр освіти записала відеозвернення

01.09.2019 / Відео, Новини

Українські університети мають стати місцем створення нових ідей та смислів. На цьому наголосила міністр освіти і науки України Ганна Новосад у своєму відеозверненні з нагоди нового навчального року.

Відповідне відео оприлюднено на сайті МОН, передає УНН.

“Мені здається дуже символічним те, що свою роботу я починаю на початку нового навчального року. Адже, погодьтеся, для кожного з нас саме цей період дає відчуття шансу, можливості поставити нові цілі, нові задачі та нові плани”, – зазначила Ганна Новосад.

Міністр підкреслила: все, що вона має в своєму житті – завдяки освіті та хорошим вчителям.

Очільниця МОН наголосила, що в Україні вже є садочки та школи, які дають високу якість освіти та виховують щасливих та успішних дітей, а також, що виховати таких дітей можуть лише успішні, професійні та вмотивовані вчителі.

“А тому наше завдання зробити так, аби кожна українська дитина мала доступ саме до таких шкіл і саме до таких педагогів”, – зауважила Ганна Новосад.

Вона додала, що українські університети мають стати місцем створення нових ідей та смислів, а також, що необхідно підтримати кращих – “тих, хто створює нову якість освіти та дуже жорстко дотримується академічної доброчесності”.

Нагадаємо, Новосад отримала від Гриневич перехідні книги з описом реформ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*