Урочисті заходи для Дня Незалежності України у Любомлі: фоторепортаж

24.08.2016 / Новини

У місті Любомль відбулись святкові урочистості з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. 

У середу, 24-го серпня, на спортивному стадіоні “Колос” відбувся святковий концерт, присвячений 25-й річниці Дня Незалежності України. На масовому заході були присутні представники місцевого самоврядування, жителі міста та району.

На святковому концерті було багатолюдно, що свідчить про небайдужість та патріотизм любомльчан.

_DSC0342 _DSC0360Під національний гімн прикордонники урочисто пронесли на святкову сцену символ нашої держави – український прапор. _DSC0316 _DSC0320Під час заходу відбулось урочисте покладання квітів до меморіального комплексу “Борцям за волю України”, до пам’ятної стели загиблим воїнам-інтернаціоналістам та до меморіалу Слави загиблих під час Другої світової війни. Усі присутні увіковічнили загиблих у війні та зоні АТО хвилиною мовчання.

_DSC0339 На  урочисті заходи до Любомля приїхали гості із сусідньої Польщі з міст Влодава, Хелм та Парчев._DSC0355 Першим привітав зі святом Незалежності України голова Любомльської районної державної адміністрації Микола Пархомук, який розповів про те, як довго наша держава йшла до цієї події. Крім того, Микола Олександрович зазначив про найважливіші події у Любомлі та у районі загалом за роки незалежної України.

З вітальним словом виступив Микола Сушик, голова Любомльської районної ради, який побажав усім миру, злагоди, благополуччя та нових звершень у нашій державі, у місті Любомль та районі.

_DSC0462 Міський голова Любомля Роман Ющук привітав усіх із такою знаменною датою у історії України, та зазначив про неабиякий розвиток нашої держави за роки незалежності. _DSC0466 Вітальне слово мовили і гості з Польщі, які висловили підтримку та неабияку радість з нагоди такої події в Україні – 25-ї річниці її незалежності.

_DSC0473 _DSC0480 Після цього багато громадян міста та району нагодили грамотами та подяками Президента України, Волинської облдержадміністрації, Любомльської райдержадміністрації, районної та міської рад.

_DSC0555 _DSC0561 _DSC0645 _DSC0698 _DSC0520 _DSC0535 _DSC0566 _DSC0611 _DSC0748Помічник нардепа Ігоря Гузя Ігор Торба вручив подяки громадському активісту, депутату обласної ради першого скликання Захару Соколов’яку, Галині Ващук та дзюдоїсту Вадиму Чернову.

Зазначимо, що майже усі присутні були одягнуті в український вишиваний одяг. Після заходу відбувся урочистий парад вишиванок. _DSC0760

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*