У Згоранах відзначили День села: місцевий житель виграв причіп дров

01.07.2019 / Новини

За традицією, день села тут відзначають останньої неділі червня — разом із Днем молоді. От і цьогоріч святкування, яке проходило просто неба на березі озера, зібрало численних жителів Згоран та вихідців із цього села.

На сцену вийшли ведучі — сестри Ярослава та Анастасія Ляшуки, які першим до вітального слова запросили настоятеля місцевого Свято-Дмитрівського храму отця Петра.

Зі святом громаду вітали також: сільський голова Олександр Лукашук, заступник голови райради Ганна Сачук.

До святкування також долучився народний депутат Ігор Гузь зі своєю командою. Вітаючи громаду, він зазначив, що старається підтримати кожен населений пункт свого округу, в тому числі й села Згоранської сільради.

Від себе особисто парламентар вручив подяки представникам сільського активу: головному бухгалтеру сільради Надії Лис, бібліотекарю Катерині Повшук, листоноші Наталія Гнатюк, директору обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Згорани» Олександру Сеню, місцевій юнацькій команді КВН (керівник Ганна Пархомук).

«Зробили не мало, ще більше треба зробити, — зазначив народний депутат.  — Але за будь-яких обставин слід бути оптимістами, вірити у краще майбутнє, і тоді труднощі будуть не такими вже й нездоланними».

До речі, упродовж роботи Ігоря Гузя у парламенті для потреб Згоранської сільради з державного бюджету залучили понад 800 тисяч гривень.

Гарною традицією для таких свят є відзначення місцевих жителів. У різноманітних номінаціях їм вручили подарунки та подяки: найповажнішим жінкам, небайдужим жителям, умільцям, найстаршій і наймолодшій подружнім парам і т.д.

А далі увагою глядачів заволоділи аматори сцени. Заслужені оплески лунали на адресу вихованців місцевого дитсадка, вокального колективу «Водограй», колективу «Бабулі», солістів Світлани Віцинець, Валентини Дзядук, Олени Ляшук, Надії Лис, Володимира Чака, Ольги Терещук, Марії Оксентюк.

Танцями, пісеньками і віршами радували найменші учасники свята — вихованці дитячого садка.

Гарний настрій і приємні емоції залишилися у глядачів після гумористичних номерів, які підготували Ольга Голод, Олена Ляшук, Катерина Повшук, поезії, яку декламувала Оксана Сич.

Після концерту відбулася лотерея, де в якості головного призу розігрувався причіп дров. Дістався він Борису Оксентюку.

Спортивною складовою Дня села став футбольний матч чемпіонату району між місцевим СК «Літос» і командою селища Головне, в якому з рахунком 2:1 перемогли господарі.

Завершилося свято ввечері молодіжною дискотекою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*