У Шацьку обговорили нагальні питання для району

23.08.2016 / Новини

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук провів оперативну нараду.

На розгляд порядку денного виносилось чотири питання.

Про це інформує сектор з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Про план заходів щодо відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України інформувала Олена Гуж – завідувач сектором з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Особлива увага акцентувалась на належному виконанні визначених завдань згідно плану заходів, затвердженого розпорядженням першого заступника голови райдержадміністрації. Урочистості відбудуться в районі 23-24 серпня 2016 року так як і планувалося, без змін.

Про стан виконання заходів, що пов’язані з призовом на військову службу за контрактом до Збройних Сил України на території району інформував представник Шацького районного військового комісаріату, майор Олександр Давидюк. За його словами, планове завдання для Шацького комісаріату на 3 квартал 2016 року становить 14 осіб. Станом на 22 серпня було призвано та зараховано до лав Збройних сил 5 осіб, що становить 36 відсотків від загальної кількості планового завдання.

Анатолій Пех, начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації поінформував присутніх про стан підготовки загальноосвітніх шкіл району до нового навчального року.

Під час наради перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук представив присутнім нового тимчасового виконувача обов’язків начальника Шацького відділення поліції Віталія  Мархальчука.

Також було представлено Роксолану Цвид, виконувачку обов’зків начальника відділу «Шацьке бюро правової допомоги», яка озвучила, що з 1 вересня 2016 року жителі Шацького району можуть звертатися в бюро правової допомоги, що розташоване в приміщенні Шацької райдержадміністрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*