У Шацьку на засіданні круглого столу говорили про безвіз

14.06.2017 / Новини

Впровадження безвізового режиму між Україною та країнами ЄС стала історичною подією для України, яка назавжди ввійде в історію нашої держави.

З нагоди відзначення запровадження безвізового режиму з Євросоюзом 12 червня в Шацькій центральній районній бібліотеці за участю представників райдержадміністрації відбулося засідання круглого столу на тему: «Угода про Асоціацію – європейське майбутнє для України».

Про це йдеться на сайті Шацької райдеоржадміністрації.

Керівник апарату райдержадміністрації Лариса Демакова поінформувала присутніх про те, що Угода про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом передбачає покрокове реформування держави за європейськими стандартами, аби створити якісні та безпечні умови для євроінтеграції громадян. Розповіла Лариса Петрівна і про пакет необхідних документів, які повинен мати кожен українець, незважаючи на наявність біометричного паспорта. Як відомо, вже з 11 червня громадяни України можуть перетинати кордон у безвізовому режимі, маючи при цьому усі необхідні документи та біометричний паспорт.

Головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності Олена Гуж зазначила, що в районі розпочалася інформаційна кампанія, що містить детальні роз’яснення усіх правил перетину кордону. Також основну інформацію щодо безвізового режиму населення зможе прочитати і на офіційному веб-сайті Шацької райдержадміністрації.

В свою чергу Оксана Юхимук, начальник відділу культури райдержадміністрації повідомила, що в районі з нагоди впровадження безвізового режиму між Україною та країнами ЄС проходитимуть різноманітні заходи (конкурси, флеш-моби, зустрічі та інше).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*