У Шацькому районі заборонили в Провідну неділю відвідувати кладовища

25.04.2020 / Новини

Співробітники Шацького відділення поліції звертаються до жителів району та гостей краю дотримуватись встановлених обмежень та не відвідувати кладовищ у Провідну неділю.

Про це йдеться на сторінці шацьких правоохоронців у фейсбуці.

Відповідно до рішення та протоколів органів державної влади та місцевого самоврядування щодо недопущення погіршення епідемічної ситуації в Шацькому районі під час проведення поминальних днів прийнято рішення про заборону відвідування громадянами кладовищ, місць окремих поховань у традиційні після пасхальні (післявеликодні) поминальні дні на період до 12 травня.

Винятком є здійснення поховань померлих, за умови проведення ритуальних обрядів з участю не більше 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 м.

Тому Шацьке відділення поліції звертається до жителів району та гостей краю дотримуватись встановлених обмежень, не відвідувати кладовищ, а в разі здійснення поховань рідних та близьких дотримуватись заходів особистого захисту, використовуючи захисні маски та рукавички, не перевищувати під час проведення обрядів встановленої кількості учасників більше 10 осіб, а також дотримуватись відстані між учасниками не менше 1,5 м.

Вказані обмеження встановлені для уникнення збільшення кількості захворювань на коронавірусну хворобу, тому закликаємо громадян з відповідальністю віднестись до заборон та залишатися вдома.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*