Жителя Бережців затримали за спробу дати хабар прикордоннику

22.06.2019 / Відео, Новини

21 червня жителя села Бережці Любомльського району затримали на спробі дати хабар у 200 доларів США прикордоннику за сприяння у переміщенні контрабандних цигарок з України до Польщі через річку Західний Буг.

«Бізнес» з незаконного переміщення контрабандних тютюнових виробів до Польщі намагався організувати житель Любомльського району, – повідомляє Держприкордонслужба України.

Однак волинянина затримали на гарячому.

Факт надання громадянином України, жителем с. Бережці Любомльського району,  неправомірної грошової вигоди в розмірі 200 доларів США військовослужбовцю відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону задокументовано.

За ці кошти охоронець кордону мав посприяти йому у незаконному переміщенні тютюнових виробів з України до Польщі через річку Західний Буг. Зокрема прикордонник мав надати інформацію щодо графіка несення служби прикордонних нарядів та не вживати заходів належного реагування на його  протиправну діяльність.

Під час проведення заходів  жителя Волині  затримано в порядку ст. 208 КПК України та доставлено до військової прокуратури Луцького гарнізону.

Наразі тривають слідчі дії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*