У Рівненськії ОТГ у селах хочуть підключити інтернет

23.07.2019 / Новини

В обговоренні взяли участь представники виконавчого апарату Рівненської ОТГ, в. о. старост Гущанського та Забузького старостинських округів.

22-го липня відбулась робоча  зустріч  Рівненського сільського голови Володимира Крижука із генеральним директором інтернет-компанії «UAinet» Ігорем Тойбом і юристомСвітланою Сич, ініційована колективним зверненням жителів Гущанського старостинського округу, окремими депутатами та старостами – інформують на сайті громади.

Обговорювались питання щодо умов надання послуг даним інтернет-провайдером по забезпеченню установ  та жителів громади швидкісним інтернет-зв’язком.

Було обговорено окремі питання локальних кошторисів та актів виконаних робіт по Гущанському старостинському окрузі і перспективи по Забузькому. Піднімалось питання вартості послуг для населення, тощо.

В ході розмови генеральний директор пояснив, що безкоштовне підключення абонентів у с. Рівне було разовою рекламною акцією компанії, яка в жодному разі не залежить ні від рішення депутатів, ні від  сільського голови, ні від інших осіб.

Крім того, жителі даного населеного пункту  були підключені на умовах контракту із зобов’язанням сплати абонентської плати, встановленої провайдером, щомісячно, протягом двох років, та відповідальністю за несплату, згідно норм цивільного права.

За кошти громади здійснюється підключення до швидкісного інтернету виключно всіх бюджетних установ, а це дає змогу в подальшому підключати садиби мешканців населених пунктів до цієї ж мережі за встановленими тарифами оператора.

Було зазначено, що села громади географічно невигідні будь-якому провайдеру. Але підключення установ дає можливість кожному жителю сільської ради мати якісні послуги із забезпечення  швидкісним інтернетом.

Всі розрахунки вартості приєднання абонентів є сталими на усій території діяльності компанії. Детальну інформацію всі бажаючі можуть отримати за тел. (095) 184-00-44 , (067) 584-09-09  або на сайті інтернет-компанії «UAinet».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*