«У Порошенка є дуже примарні шанси переобратися», – Ігор Гузь (ВІДЕО)

28.02.2018 / Новини

Петро Порошенко має дуже низькі шанси у переобранні на посаду президента, адже його владна вертикаль перестала бути «монолітною».

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь під час ефіру на телеканалі «ZIK» 27 лютого, – інформує прес-служба народного обранця.

Відео розміщено на сторінці депутата в соцмережі Facebook.

За його словами, прем’єр-міністр Володимир Гройсман сьогодні все активніше заявляє про власну позицію та необхідність реального втілення парламентсько-президентської республіки. Проте щодо «самостійного походу» Гройсмана на президентські вибори поки, мовляв, не йдеться.

«Гройсман – не самогубець. Якщо би він це сказав сьогодні, то вся ця репресивна, інформаційна «машина» Порошенка та його олігархічні союзники робили б все можливе, щоб знищити Гройсмана. У голові Володимира Борисовича є така думка, але вона може прозвучати у листопаді-грудні 2018-го, щоб його не встигли «збити», – пояснив Ігор Гузь.

«Це тривожний сигнал для Порошенка, бо в нього є дуже примарні шанси переобратися. Ці шанси грунтуються лише на тому, щоб вся владна вертикаль, вся коаліція була єдина і «заштовхнула» його на другий термін. Натомість, бачимо, що Гройсман та багато політиків мають іншу точку зору. І, я, зокрема теж. Це все говорить, що Порошенко не буде майбутнім президентом».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*