У Піщі розпочалися роботи під закладення фундаменту нової будівлі школи

26.10.2019 / Новини

На території шкільного подвір’я загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Піща 23 жовтня розпочалися земляні роботи під закладення фундаменту нової будівлі школи.

Про це  йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

У зв’язку з цією подією до школи завітав настоятель церкви ікони Казанської Божої Матері протоієрей Іоан Давидюк, аби відслужити молебель за вдале будівництво приміщення навчального закладу.

Священник благословив дане починання і висловив надію на швидке і якісне завершення будівельних робіт. Вчителі та учні школи, в свою чергу, зветаються до усіх небайдужих всіляко сприяти реалізації проєкту, який повинен дати друге життя Піщанській школі.

Між іншим, напередодні в рамках виїзного прийому громадян до школи с.Піща завітав голова Шацької райради  Сергій Карпук.

Як повідомив голова райради, на сьогодні не прийнято остаточного рішення щодо кількості поверхів нового навчального приміщення. На думку керівництва, виходячи з кількості дітей в селі та прогнозів щодо майбутнього наповнення класів, одноповерхової будівлі цілком вистачить. До слова, замовником робіт є Волинська обласна державна адміністрація.

 

 

 

 

 

Проєкт Піщанської школи буде редагуватися

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*