У Піщі просять пришвидшити будівництво амбулаторії

30.03.2018 / Новини

Під час виїзного прийому на території Піщанської сільської ради голова районної ради Сергій Карпук побував у найменшому з сіл громади.

Про це інформують у Шацькій райраді.

Жителі села Піща просили посприяти Сергія Карпука у якомога швидшому вирішенні питання зі шкільною їдальнею та будівництвом нової амбулаторії.

Завідувач Піщанської амбулаторії попросив допомогти з доїздом до медичної установи, оскільки в зв’язку з потеплінням дорогу зовсім розмило, через що карету швидкої змушені залишати на дорозі.

Нагадаємо, цьогоріч Шацький районний бюджет отримав субвенцію з державного бюджету на реалізацію заходів спрямованих на розвиток систему охорони здоров`я в сільській місцевості на 2018-2019 роки більше 3 мільйонів гривень.

Відтак, 5-го березня, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, побував на зборах селян у Піщі аби почути думку жителів щодо місця розташування нового приміщення.

Крім того, 15-го березня відбулася виїзна нарада  голови райдержадміністрації Василя Голядинця та його першого заступника Віктора Плейтуха. За результатами обговорення, віддали перевагу ділянці, на якій розташована стара амбулаторія, оскільки це звичне місце для всіх, особливо для людей, які живуть на околицях села.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*