У Нововолинську поліцейські розігнали стихійний ринок — продавці повернулися назад

15.09.2020 / Новини

У Нововолинську біля ринку, що поблизу стадіону «Шахтар», знову виникла стихійна торгівля. 14-го вересня її вкотре намагалися ліквідувати правоохоронці. Однак, вже наступного дня, селяни знову розклали свої товари біля дороги.

З січня на проспекті Перемоги був порядок, який вдалося навести поліцейським. Тоді там впродовж кількох тижнів з 9:00 до 18:00 на ринку патрулювали представники поліції та попереджали продавців про заборону продажу поза визначеним місцем, – пише БУГ.

Однак, результат виявився тимчасовим. Стихійна торгівля в місті таки припинилась, але наразі знову розгорнулася.

За словами продавців, це пов’язано з осіннім сезоном, коли достигає чимало овочів та фруктів. Зізнаються: торгуючи ними, хочуть заробити якусь копійчину. А в середині базарчика їх товар бачить менше людей і відповідно зменшується виторг. До того ж, мовляв, там більша конкуренція.

Навести лад в центрі міста знову спробували місцеві правоохоронці 14-го вересня. Однак поки результату немає, адже наступного дня, 15-го вересня, продавці повернулися на свої звичні торгові місця – обабіч дороги.

Як пояснив у коментарі БУГу начальник Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, правоохоронці постійно патрулюють біля базарчика, розмовляють з людьми й просять їх переходити зі своєю продукцією у торговий павільйон.

“Зараз в наших поліцейських тривають підсумкові перевірки й тестування. Тому патрулювання проводиться рідше”, – зауважив Бучинський.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*