У Любомлі зустрілися ветерани місцевого самоврядвання (фото)

17.02.2017 / Новини

Вчора, 16 лютого в актовому залі адмінприміщення районної ради відбулася зустріч ветеранів органів місцевого самоврядування – колишніх голів та секретарів місцевих рад.

Свого часу ці люди внесли чемалий вклад для соціального, економічного та культурного становлення Любомльського району. Багато з них зараз знаходить час і бере активну участь у житті своїх громад.

На засідання були запрошені голова районної державної адміністрації Микола Пархомук та голова районної ради Микола Сушик.

Спілкуючись з ветеранами голова райдержадміністрації Микола Пархомук проінформував присутніх про соціально-економічний розвиток та плани на 2017 рік.

Голова районної ради Микола Сушик розповів про процес добровільного об’єднання територіальних громад в нашому районі, зауваживши, що в цьому процесі найактивнішою є Вишнівська громада, перші вибори якої призначені на 30 квітня 2017 року.

Під час засідання присутні мали змогу у форматі відкритого діалогу обговорити досягнення та перспективи розвитку органів місцевого самоврядування, поділилися своїм досвідом роботи із колегами.

Джерело: сайт Любомльської райдержадміністрації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*