У Любомлі зібрали нараду щодо ситуації з пожежами в екосистемах по району

01.05.2020 / Новини

Голова районної державної адміністрації Ігор Оксенчук провів нараду, на якій обговорили заходи щодо протидії пожежам у природних екосистемах на території Любомльського району.

Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.

Участь в обговоренні взяли заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, завідувач сектору з питань оборонної роботи Євгеній Іваніцький, начальник Любомльського районного відділу управління ДСНС Сергій Жоголь, керівники лісових угідь району Володимир Туревич та Володимир Корецький, головний спеціаліст відділу Державної екологічної інспекції в області Володимир Саць.

У ході наради голова райдержадміністрації наголосив на необхідності приділити особливу увагу заходам щодо попередження пожеж і надзвичайних ситуацій, а в разі їх виникнення – оперативного реагування.

Під час наради присутні зосередилися на обговоренні додаткових превентивних заходів. В першу чергу, мова йшла про зміни в законодавстві та збільшення розмірів штрафів.

За результатами наради прийняли ряд рішень щодо вживання заходів з протидії пожежам у природних екосистемах, зокрема забезпечення пожежної безпеки в лісах, на полях та торфовищах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*