У Любомлі побували відомі українські артисти (ФОТО)

18.06.2019 / Новини

Хедлайнерами концертної програми до Дня міста у Любомлі стали квартет “Акорд” та заслужений артист України Адам Горбатюк.

Як вже повідомляв “КОРДОН”, у понеділок, 17 червня древній Любомль відзначав День міста.

З самого ранку храмах міста провели божественну літургію та подячні молебні за Україну, Любомль та його мешканців, до пам’ятних місць поклали квіти. Також відбувся конкурс рибалок, велопробіг.

Під час урочистої частини жителів та гостей Любомля привітали представники міської влади та гості. Велику кількість містян було відзначено грамотами і подарунками у різноманітних номінаціях.

Також відбувся святковий концерт, різноманітні виставки. Мала де подіти зайву енергію й дітвора різного віку, адже атракціонів було, як мовиться, “до вибору, до кольору”

Головною ж родзинкою свята стали концерти квартету “Акорд” і заслуженого артиста України Адама Горбатюка, організовані за сприяння Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”. Публіка “на ура” приймала кожну пісню виконавців, адже здебільшого звучали відомі усім хіти. Відтак, люди охоче підспівували, а дехто ще й із запалом танцював біля сцени.

Завершила програму Дня міста святкова дискотека.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*