У “київського терориста” — олігофренія: вибухівку у захопленому банку не знайшли

03.08.2020 / Новини

Затриманому 3-го серпня Сухробу Карімову, який захопив приміщення банку у Києві і погрожував “вибухівкою”, у 10 років був посталений діагноз олігофренія.   

Про це йдеться на Facebook-сторінці заступника голови МВС Антона Геращенка.

“Вибухотехніки відпрацювали приміщення банку, яке захоплював терорист. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було”, – зазначив Геращенко.

За інформацією з батьківщини терориста – Узбекистану, Сухроб Карімов з 1998 року перебував на психоневрологічному обліку з діагнозом “Олігофренія”.

Це діагноз був поставлений, коли йому було всього лише 10 років”.

Геращенко додав, що до 3 серпня Карімов вів спокійний спосіб життя і до кримінальної відповідальності не притягувався.

Нагадаємо, 3 серпня у Києві невідомий чоловік захопив приміщення банку і погрожує вибухівкою. Згодом стало відомо, що терористом, який захопив банк, виявився громадянин Узбекистану Сухроб Карімов. За кілька годин спецпризначенці затримали Карімова під час штурму.

Довідково: Олігофренія — вроджений або набутий у ранньому віці стан неповного розумового розвитку або глибока розумова відсталість, що особливо характеризується порушенням навичок, які сприяють загальному рівню інтелекту — пізнавальним, мовним, руховим та соціальним здібностям. Це недорозвиненість інтелекту і психіки людини в цілому.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*