Теревені. Військові приїжджали у Згорани купувати… підводний танк

Прочитавши в статті про затонулу в озері Оріхове радянську бойову техніку, військовослужбовці приїхали на Любомльщину готовими її витягувати з водойми та купити у місцевої громади цю знахідку.

Нещодавно інтернет-видання “КОРДОН” опублікувало статтю про те, що на дні одного із озер, розташованих на території Згоранської сільради, спочиває радянська військова техніка. Це справді так.

Поширений в соцмережах матеріал У одному з озер Любомльщини затонула радянська техніка  набув розголосу. Не минуло й кількох днів, як у приміщення сільської ради завітало двоє військовослужбовців, що прибули, за їх словами, з Луцька. Вони запитали в очільника громади, чи можна придбати в них танк й скільки це коштує?

“Прийшло двоє осіб у формі й запитали, скільки треба заплатити, щоб купити танк, який втоплений у нашому озері. Пізніше додали, що вони самі придумають чим його витягнути”, – розповів сільський голова Олександр Лукашук.

Правда, чому солдати вирішили, що на дні водойми саме танк – невідомо. У статті чітко написано, що це воєнний понтон – плавзасіб для втримання на воді важкої бойової техніки та конструкцій. Він також може служити й як тимчасовий рухомий міст для переправи.

Зрештою, хлопці танка так ніде й не купили.

img_8629

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*