«Там, де ніхто нічого 30 років не робив, майданчик – найменше, що можна зробити», – Ігор Гузь

23.02.2018 / Новини

Встановлення майданчиків та оновлення футбольних полів – не головне завдання народного депутата, але це важливо, адже дозволяє реально допомогти конкретній громаді, – вважає нардеп Ігор Гузь.

Про це він розповів у інтерв’ю «Першому», – передає прес-служба народного депутата.

За словами Гузя, загалом на фінансування ремонтів та оновлення інфраструктури в окрузі загалом вдалося залучити 60 мільйонів гривень. А серед останніх «великих» об’єктів – оновлення клубу в Головно, де наразі капітально ремонтують систему опалення.
«Мене критикують за дитячі майданчики, а їх в селах поставлено більше 120. Кажуть, що то не завдання народного депутата ставити майданчики. Згідний. Але коли приїжджаєш в маленьке село, де за 30 років ніхто нічого не робив, то дитячий майданчик – це найменше, чим можна допомогти. Те ж саме стосується спортивних, футбольних полів», – зазначив Ігор Гузь.

Проте він визнав, що без системної державної політики та значно більших видатків кардинально вирішити проблеми громад не вдасться:

«Об’єктів багато, я можу їх перераховувати ще довго, але скільки б коштів не «завів» на округ депутат, поки ситуація в державі не зміниться, покращення не настане. Люди масово виїжджають в Польщу на заробітки».

Обранець під час робочої поїздки в округ, з активом громад обговорювали як розвивати Любомльщину.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*