Школярі Вишнівської ОТГ говорили про реформи

03.02.2020 / Новини

У понеділок, 3 лютого, у сільському будинку культури села Вишнів відбувся захід «Реформи у моїй школі. Якими я їх бачу?» у форматі дискусійного клубу для учнів Вишнівської об’єднаної територіальної громади, повідомляють на сайті самоврядного органу.

Школярі Вишнівського та Машівського НВК, Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували презентації на теми: «Якою я бачу сучасну школу ?», «Які зміни у навчально-виховному процесі  у школі, в якій я навчаюсь, я би вніс?,» «Якби завтра дали 1 млн. грн., для школи, що би я тут запровадив?»

За результатами голосування переможцями стали: учениця Вишнівського НВК Анастасія Якимлюк (на думку глядачів) та учениця Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оксана Тимощук  (на думку експертної комісії).

Ініціатором дискусійного клубу є Волинський інститут Права (ВІП) в особі його представників: Заріни Дацик та Людмили Василюк. ВІП вже неодноразово проводив подібні  заходи з метою підвищення рівня громадської свідомості, активності та відповідальності  серед учнівської молоді.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*