Шацьк: жителі вулиці Волі просять хоча б місцями відремонтувати дорогу

03.04.2017 / Новини

Більше шести годин знадо­би­лося депутатам Шацької селищ­ної ради, аби розглянути на чер­говій сесії, яку провів її голова Сергій Віннічук, тридцять пи­тань порядку денного.

Про це пише видання “Шацький край”.

Традиційно спочатку депу­тати озвучили свої депутатські звер­нення та запити.

Зокрема, Світлана Гошовська зачитала звернення від жителів вулиці Волі, які просили хоча б місцями відремонтувати дорогу, по якій уже третій рік після проведення робіт із кана­лізування в дощову погоду не­можливо ні пройти, ні прої­хати. Хоча перед цим жителі вулиці за власний кошт виво­зили бі­льшу частину дороги породою із Нововолинська.

– Така ситуація – не лише по вашій вулиці, – відповів Сер­гій Віннічук. – Я знаю, в якому стані дороги після каналізу­вання. Але прошу в людей по­тер­піти ще трохи. З еколо­гічного фонду обі­цяють дати на Шацький район 20 мільйонів гривень. З них 7 мі­льйонів має йти саме на роз­ведення гілок каналізування, бо власним кош­том ми ці роботи не потяг­немо. Якщо все буде добре, то одразу після цього бу­демо ремонтувати дороги. Це пи­тання року часу. Робити зараз ремонт доріг, а потім знову ко­пати ями і висипати глину на до­роги вважаю марною тра­тою коштів.

Зрештою, депутати та се­лищ­ний голова зійшлися на то­му, що найближчим часом най­більш проблемні місця дороги будуть засипані боєм (як це ро­били з іншими проблемними ді­лянками доріг селища), щоб хоча трохи покращити їх стан.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*