Шачанин здобув бронзу на міжнародному турнірі з дзюдо

09.10.2019 / Новини, Спорт

28-29 вересня юні спортсмени Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) взяли участь у ХХІ Міжнародному турнірі – Кубок Польщі «Warsaw Judo Open» (неофіційний чемпіонат Європи).

«Warsaw Judo Open» є найбільшим турніром у Республіці Польща з дзюдо, яке грає на масштабній спортивно-розважальній арені у Варшаві – Torwar. Міжнародний турнір WJO організований на високому рівні.  У ньому взяло участь більше 1800 спортсменів більше з 30 країн Європи, Аргентини, Японії та США, – йдеться на сайті Шацької РДА.

У черговий раз у польському змаганні від Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь двоє юних спортсменів.

Вже другий рік поспіль вихованці місцевого спортивного клубу «Торнадо» здобувають перемогу в  цьому міжнародному турнірі. Цьогоріч, у запеклих сутичках ІІІ місце виборов  Назар Горніч (с.Голядин), який став бронзовим призером.

Юний торнадівець Роман Самолюк  також непогано показав свої результати в єдиноборстві, вигравши дві сутички та дві програвши він зайняв 7-8 місце.

По завершенню змагання  для дітей організована екскурсія, під час якої вони мали можливість оглянути мальовничі краєвиди столиці Польщі – міста Варшава.

Спортсменів до змагань готували тренери місцевого СК «Торнадо» Роман Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад, батьківський колектив вихованців СК «Торнадо» дякують президенту Федерації дзюдо Волині Степану Івахіву, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій, депутату Шацької районної ради Олексію Писачуку та Миколі Горнічу за надану підтримку, допомогу в організації поїздки дітей в Республіку Польща для участі в міжнародному турнірі з дзюдо.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*