Шачанин став чемпіоном Волині з дзюдо

30.01.2020 / Новини, Спорт

Юний дзюдоїст-«торнадовець» став чемпіоном у чемпіонаті Волинської області з дзюдо.

У  місті Луцьк 25 січня  відбувся  чемпіонат області з дзюдо серед кадетів до 18 років (2003-2005 рр.н.), який проходив на базі  комунального закладу Волинської обласної ДЮСШ «Колос»  під керівництвом відділу з питань  фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації та громадської організації «Федерація дзюдо Волині».

Чемпіонат  проведений з метою підвищення  рівня спортивної майстерності учасників змагань, пропаганди здорового способу життя підростаючого покоління, розвитку та популяризації дзюдо в області, – інформує пресслужба Шацької РДА.

Всього в чемпіонаті взяло участь близько 100 спортсменів з різних спортивних клубів.

Традиційно у змаганнях взяв участь юний кадет-дзюдоїст  Роман Самолюк, вихованець Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник районної громадської дитячо-молодіжної  організації  СК «Торнадо»  Самолюк Роман Васильович).  

За підсумками змагань, перемогу здобув юний спортсмен місцевого спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк, який в черговий раз став чемпіоном.

Переможець  чемпіонату за зайняте перше місце нагороджений грамотою та  медаллю.

До змагань спортсмена  готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк, Олексій Писачук та Юлія Корнелюк.

Юний чемпіон надалі візьме участь в чемпіонаті України, який відбудеться 30 січня 2020 року в місті Львів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*