На Волині минулої доби горіло 26 га посуші та чагарників: дві пожежі сталося на Любомльщині

29.03.2020 / Новини

На Волині 28-го березня – нові пожежі посуші та чагарників, що загалом охопили площу понад 26 гектарів. Два загоряння трапилося поблизу сіл Любомльського району.

За минулу добу підрозділи Управління ДСНС у Волинській області ліквідували 20 пожеж в екосистемах, –  повідомляють в управлінні ДСНС Волині.

Зокрема, загоряння сухої трави спричинило перекидання вогню на чагарники поблизу села Залужжя Володимир-Волинського району (площа 2 га), села Миловань (площа 1,5 га) та села Висоцьк Любомльського району (площа 3 га), села Височне Ратнівського району (площа 1 га), села Нова Вижва Старовижівського району (площа 2 га).

Також виникла пожежа площею близько 2 га на торф’янику поблизу села Велика Ведмежка Маневицького району.

Всі пожежі ліквідовані. До гасіння пожеж залучались понад 30 одиниць пожежної техніки та більше 70 співробітників Державних пожежно-рятувальних частин та постів Управління ДСНС у Волинській області, місцевої пожежної охорони ОТГ та пожежних команд лісгоспів, також допомагало місцеве населення.

Завдяки оперативним діям рятувальників та вогнеборців інших підрозділів вдалось зупинити поширенню полум’я на лісові масиви.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*