Шачани здобули третю поспіль перемогу

22.09.2019 / Новини, Спорт

Команда «Шацьке УДЛГ», що виступає у першій обласній футбольній лізі,  зіграла черговий матч, в якому здобула перемогу. Щоправда, легкою її не назвеш.

У домашній зустрічі, яка проводилася у Любомлі на стадіоні «Колос», шачани у суботу, 21 вересня приймали ФК «Олика» з Ківерцівського району.

Господарі розпочали доволі активно і вже у першій половині першого тайму вели 2:0 — на 11-ій хвилині Ігор Кедик відкрив рахунок, вдало завершивши стрімку багатоходівку своєї команди, ще через десять хвилин Іван Богута закріпив успіх після розіграшу штрафного.

Певно, шачани зарано повірили у перемогу, збавили оберти і цим тут же скористалися їхні суперники. Перший тривожний дзвіночок пролунав вже через п’ять хвилин по перерві: гравець «Олики» Олег Шахраюк скорочує розрив у рахунку. Минає ще 20 хвилин, й Андрій Януль відновлює статус-кво 2:2.

Гра набула нового забарвлення, адже команди одразу ж кинулися атакувати, прагнучи вирвати перемогу. Більше тут пощастило шачанам: на 73-ій хвилині гості порушили правила у своєму штрафному майданчику. Пробиваючи пенальті, Ігор Кедик зумів розвести у різні кути м’яч та голкіпера суперників і забити м’яч, який став переможним — 3:2.

На жаль, успіхом не змогли похвалитися дублери шацької команди, які поступилися 0:4.

Наступний матч «Шацьке УДЛГ» проведе на виїзді. Їхнім суперником буде горохівський «Агропродукт».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*