Розробили проєкт першої сучасної рекреаційної зони у Нововолинську

05.10.2020 / Новини

Разом з мешканцями та ландшафтними дизайнерами предстаники команди “За Майбутнє” розробили проєкт першої сучасної рекреаційної зони у Нововолинську.

Рекреаційна зона буде сучасною, доступною та безпечною де кожен мешканець громади зможе для себе зможе знайти можливість для відпочинку та релаксації, – йдеться на офіційній фейсбук-сторінці Бориса Карпуса.

“Нововолинськ не має рекреаційних зон. Озеро на мікрорайоні шахтарському не комфортне непрезентабельне та вимагає не “підфарбовування”, а повного оновлення”, – наголошують у повідомленні.

Проєкт сучасного озера має 4 напрямки:

1. Спортивна інфраструктура. Сучасний майданчик для Street workout, бігові та велодоріжки навколо озера, сучасні поля для гри у футбол та волейбол.

2. Відпочинкова інфраструктура. Комфортний пляж з необхідною інфраструктурою, безпечний та інклюзивний дитячий майданчик, публічний простір для проведення різних заходів на відкритому повітрі та оновлену зону для відпочинку з бесідками.

3. Безпекова інфраструктура. Якісне освітлення та забезпечення парку камерами відеонагляду. Створення сучасного та якісного пункту рятувальників та забезпечення їх роботи у купальний сезон.

4. Очищення водойми та відновлення пірсу та додаткових містків та пірсів по території озера. Створення пляжної зони та сучасної інфраструктури: катамаран, водні атракціони, батути тощо.

“Виклик цей є реальним і втілити його можна за 3-5 років під ключ. Досвід Володимира-Волинського і комплексу “Риловиця” показує, що це можливо і це потрібно.

У мене є бажання стати міським головою, щоб з командою політичної партії “За майбутнє” творити справжні зміни. Лише разом з містянами ми зможемо розвивати громаду! Місту потрібні зміни!”, – зауважив кандидат у мери Нововолинська Борис Карпус.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*